Ja na razie nie dam rady wysłać więcej kasy
Ale info o cegiełkach wkleiłam gdzie się dało...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bbd2 pisze:proszę o nr konta prywatny
Chiara pisze:Co do drugiego worka karmy to spiszę przelewy, na ktore czekam:
50 zl Krakusik,
50 zl Bromba
30 zl Carrmella,
20 zl Berni,
10 zl Katebush,
... zl Yanachaska,
... zl Ryb-ka,
100 zl Chiara
Prawdopodobnie mamy na drugi 10-kilowy worek Hill'sa seniora!!!! I troche na trzeci.
Wplacajcie kto moze na jedzenie dla dzikich staruszkow. Pamietajcie, ze wplaty po 10 czy 20 zl moga miec decydujacy wplyw, moze uda sie dobic do 30 kg...
Przelewy sprawdze dopiero jutro poznym wieczorem po powrocie do domu i potwierdze czy dotarly. Karma wyjdzie dopiero jak dojdzie pierwszy worek, musimy sprawdzic czy Krakvet dowiezie - jakbyscie wiedzialy cos to dajcie znac dziewczyny.
Nie chce sobie wyobrazac jak Biafra sie czuje. Nie wiedzac czy dom bedzie stal za godzine, czy ten koszmar sie skonczy, czy bedzie dokad wrocic, czy ona i zwierzeta nie straca wszystkiego. Po prostu niewyobrazalna tragedia
Miodalik pisze:Hej, jestem zabiegana i nie mam czasu przekopywac sie przez caly watekProsze potwierdzcie czy dobrze zrozumialam - teraz zbieramy na sprzegielka i trzeci worek karmy ?
Moge dostac numery kont - bo sa dwa rozne tak ? - na ktore ma byc wplata ?
Aha - poprosze tez mysze i szczuradoplacic za nie oddzielnie czy dolozyc do sprzegielek, ew.karmy ?
Thorkatt pisze:Thorkatt pisze:Z pieniędzmi teraz u mnie krucho, ale gdyby ktoś chciał zakupić na pomoc Biafrze
to moglabym zrobić zestaw myszka + szczurzak .
Myszki - długość ciałka ok. 7 cm ogon 12-14 cm
Szczurzaki są większe i głośniejsze-na większe łowy - wewnątrz grzechocząca kapsuła, można je prać.
długość ciałka ok 12 cm + ogon 18 do nawet 25 cm
url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=dd28a496ec90e3f8][/url]
Opcja KUP teraz myszka 6 zł + szczurzak 8 zł + przesyłka 6 zł = 20 zł.
Wykonam 5 takich zestawów, kolorystyka dowolna (oprócz fioletu).
5 x 20 = 100 to taka moja nieśmiała propozycja
zestaw nr 1 - Femka
nr 2 - Janosia
nr 3 monika 794
nr 4 Miodalik
nr 5
jeszcze 1 wolny zestaw.
i poprosze nr konta do Janosi lub do mnie, to przekażę.
Modjeska pisze:Nr konta dostały:... Zabers ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 356 gości