Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 22:44 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

kotka doroty pisze:Dobry wieczór :D
Se przycupnę w kąciku i pokibicuję małym czarnym :D

wszelkie kciukasy za Małe czarne "Czekoladowe" jak najbardziej potrzebne, w dużych ilościach i mocniej niż zwykle zaciśniete - dziś był pierwszy telefon w sprawie domku i brtzmi wszystko bardzo, bardzo obiecująco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 20, 2010 15:32 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Marzenia11 pisze: proponuję wymianę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jeden za pięć!

Marzenia
Ostatnia próba diety i jak nie spadniemy z choć kilku gramów... pomyślę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)
Tylko co ja zrobię bez słoniątka kicającego od rana do późnej nocy po pokoju :crying:
Chyba, że mnie też weźmiesz na tymczas :ryk: :ryk: :ryk:
No dobra, przyznam się .. kicie masz cudne, ale i tak mojego nie oddam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szkoda, że nie mogę podkraść Ci czarnych.. wziąłby się facet za siebie, by kobietom zaimponować :lol:
uwarka pisze:No :mrgreen: Marzenia kiedyś oferowała mi swoje usługi kiedy Timuszka był niejadkiem
Takie kocie sanatorium :lol:

Uwarka
W tą stronę :wink: to ja też się zgłaszam, pięknego masz faceta :1luvu: Gratis dokładam naukę polowania na karmę naturalną :lol: :lol: :lol:

Mruśkowo
Uwielbiam takie rozwalone na fotelu koty.. nawet jak nie chcą się posunąć :mrgreen: To mówisz, że macie dwa fotele hehe i niedługo dwie piękności :ryk: :ryk: :ryk: Ja bym dokupiła choć kawałek kocyka, by mieć gdzie usiąść po pracy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
edit: puste przestrzenie
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Czw maja 20, 2010 15:37 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Marzenia11 pisze:wszelkie kciukasy za Małe czarne "Czekoladowe" jak najbardziej potrzebne, w dużych ilościach i mocniej niż zwykle zaciśniete - dziś był pierwszy telefon w sprawie domku i brtzmi wszystko bardzo, bardzo obiecująco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I jeszcze za wspólny domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Czw maja 20, 2010 16:28 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Marzenia11 pisze:
uwarka pisze:
Mruśkowo pisze:
Obrazek

jak nazywa się ta pozycja ???

LUZAK :lol: :lol: :lol:

raczej "NIC NIE MAM DO UKRYCIA" :wink:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Czw maja 20, 2010 20:21 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Uwarka, ona to wo góle taka bezwstydnica jest. :mrgreen:
A najbardziej lubi jak ją porządny chłop po brzuchu myzia. :ryk: :lol:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob maja 22, 2010 12:12 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Mruśkowo pisze:Uwarka, ona to wo góle taka bezwstydnica jest. :mrgreen:

znaczy się, wie co dobre i do kogo iść :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj miałam krwawą jatkę, czyli Nuteczka u weta - własnie leczę rany :evil: oczywiście kota tradycyjnie zadbała o moją kondycję i zafundowała biegui na dystansie krótkim wokoło, czyli po gabinecie. Udało się ją zaszczepić, ale nie wiem jak to wpłynie na jej zaufanie do mnie. Narazie zabunkrowała się w kocu i nawet jej kawałka ogonka nie widać.. :(

Nusia też była u wetki i została drugi raz zaszczepiona. Nusia z kolei dba o moją kulturalną rozrywkę i zafundowała mi kocie spiewanie przez całą drogę :mrgreen: cóż, jedni słuchają muzyki z mp3, inni mają śpiew naturalny :lol: :lol: :lol:

Nie mam siły (ani kasy :mrgreen: ) aby iśc jeszcze z Notką na drugie szczepienie, choc termin właśnie jest na te dni.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob maja 22, 2010 13:20 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Marzenia11 pisze:
Mruśkowo pisze:Uwarka, ona to wo góle taka bezwstydnica jest. :mrgreen:

znaczy się, wie co dobre i do kogo iść :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj miałam krwawą jatkę, czyli Nuteczka u weta - własnie leczę rany :evil: oczywiście kota tradycyjnie zadbała o moją kondycję i zafundowała biegui na dystansie krótkim wokoło, czyli po gabinecie. Udało się ją zaszczepić, ale nie wiem jak to wpłynie na jej zaufanie do mnie. Narazie zabunkrowała się w kocu i nawet jej kawałka ogonka nie widać.. :(

Nusia też była u wetki i została drugi raz zaszczepiona. Nusia z kolei dba o moją kulturalną rozrywkę i zafundowała mi kocie spiewanie przez całą drogę :mrgreen: cóż, jedni słuchają muzyki z mp3, inni mają śpiew naturalny :lol: :lol: :lol:

Nie mam siły (ani kasy :mrgreen: ) aby iśc jeszcze z Notką na drugie szczepienie, choc termin właśnie jest na te dni.

Widzisz, jakie troskliwe kotki? Nuteczka dba o Twoją kondycję, Nusieńka zapewnia rozrywki kulturalne. :ryk: Smutno będzie, jak je wyadoptujesz...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie maja 23, 2010 0:51 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Pozdrowienia od Rudej Łapki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

Post » Nie maja 23, 2010 10:52 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Oto relacja z "polowania", coś w stylu ukrytego aparatu :lol: akurat sprzatałam kuwety w pobliżu więc mogłam uchwycić kocie działania :lol: :lol: :lol:

Najpierw obserwacja

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ważne żeby obserwować z wszystkich stron jednocześnie.

Obrazek

Kolejna jest przymiarka:

Obrazek

... podążanie "za"..

Obrazek

... zeskok i przygotowanie do ostatecznej rozgrywki..

Obrazek

.. trochę relaksu i zabawy z "czymś"..

Obrazek

no i wreszcie osiągnięcie celu :piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

Oczywiście upolowała ostatecznie Nuteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie maja 23, 2010 12:00 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Marzenia11 pisze:Pozdrowienia od Rudej Łapki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Qurka, jaka ona urocza. :D
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie maja 23, 2010 12:09 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Moja Faworyta :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie maja 23, 2010 14:27 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Marzenia11 pisze:
Obrazek

Mój faworyt wśród zdjęć
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Ruda Łapka .. :love: :love: :love: :love: :love:
Wyrosła (subiektywna uwaga), ale tak jakoś wydaje mi się, ze to już nie podlotek, tylko dorosła kociczka ...
Kurcze szkoda, że nie mam gdzie jej wziąć, ale jakby coś trzeba, to wiesz..
Moje piękności :1luvu: Gdyby znalazł się dla niej tymczas (o ile to dla niej korzystne) z chęcią bym go zfinasowała, tyle mogę :oops:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Nie maja 23, 2010 14:35 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

R Łapeczka mniej mi ufa, może ten czas, gdy jej nie było i była z dziećmi to spowodował. Choć już czasami zdarza się jej zacząć jeść przy mnie. Też nie wiadomo, czy coś sie nie wydarzyło złego w tym czasie dla niej i dla dzieci, ktorych nigdy nie widziałam...

a polowania są super :evil: byłoby w porząsiu ale one zwalają dokładnie wszystko, bo jeszcze nie kalkulują, czy mają szansę na skok czy też nie. I skaczą zawsze. Na samą myśl o tym drżę o moje rzeczy - przeciez nie schowam wszystkiego :? :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Nie maja 23, 2010 14:43 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

Marzenia
Tak myślę, ze mogło się stać :( .. W sumie to lepiej, że nieufna, ale serce mnie boli, że nadal na wolności, bo wiadomo, czym za nią się płaci.. Przekona się, jeśli tylko częściej będzie zaglądać :ok:
Polowania .. chowaj wszystko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po moim wiem, że nic się nie ocali, jak kot poluje :evil: :evil: :evil: Włączając mnie, bo czasem ja to tylko ułatwienie dostępu do czegoś co fruwa po pokoju :lol: :lol: :lol:
mykam na spacer, Kacuś mnie tu pod włos już bierze z dietą, wczoraj w nocy 10 min wyleżał ze mną na łóżku miziając sę i próbując mruczeć (nie potrafi :mrgreen: ), a później do miseczki i czeka, bo zapracował, no nie ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Nie maja 23, 2010 14:51 Re: 9-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) casting na DS rozpoczęty!

lesna pisze:mykam na spacer, Kacuś mnie tu pod włos już bierze z dietą, wczoraj w nocy 10 min wyleżał ze mną na łóżku miziając sę i próbując mruczeć (nie potrafi :mrgreen: ), a później do miseczki i czeka, bo zapracował, no nie ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

[poprzednia][następna]