SchronWro DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2010 19:07 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

JaEwka pisze:
Gibutkowa pisze:
JaEwka pisze:Gibutkowa chyba już czas uruchomić przedszkole :mrgreen:

A mogę najpierw zjeść obiad ;) :mrgreen:
Proszę dziś wypić tam ładnie za moje zdrówko :piwa:

Hm daj mi się zastanowić :roll: Nie :mrgreen: Wypijemy wypijemy :piwa:
(po dłuższym zastanowieniu pozwalam na skonsumowanie czegoś na szybko :ryk: )

No doooobraaaa... I przez Ciebie schudnę :evil: jak ja Cie kocham :1luvu:
Gotowe viewtopic.php?f=1&t=102312&p=5094212#p5094212
Jeszcze maluchy u Nataszy i Jessi ale to już po jedzeniu :D No cooo muszę prochy wziąć :|
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 22, 2010 9:38 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

kotki do adopcji są u Figaro52 viewtopic.php?f=1&t=108136 , te u mnie jeszcze nie
można pomóc Figaro52 w ogłoszeniach

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob maja 22, 2010 13:51 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

Jak wiecie kozanów zalewa. Info od Kruszyny, działki zalane, duzo kotów na dachach i drzewach.

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Sob maja 22, 2010 14:03 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

molly88 pisze:Jak wiecie kozanów zalewa. Info od Kruszyny, działki zalane, duzo kotów na dachach i drzewach.

Matko... :(
Ja czekam na info od Jessi i Nataszy jak sytuacja na Oławce przy Traugutta. W radiu mówią że ZOO bezpieczne, ogród czynny, wały umocnione jeszcze brakuje sporo.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob maja 22, 2010 16:53 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

Gibutkowa pisze:
molly88 pisze:Jak wiecie kozanów zalewa. Info od Kruszyny, działki zalane, duzo kotów na dachach i drzewach.

Matko... :(
Ja czekam na info od Jessi i Nataszy jak sytuacja na Oławce przy Traugutta. W radiu mówią że ZOO bezpieczne, ogród czynny, wały umocnione jeszcze brakuje sporo.

około południa pojechałam tam zobaczyć tam jest spokojnie, Oławka wylała trochę z brzegów, ale narazie to nic groźnego i miejmy nadzieje że tak zostanie , jak tam jest teraz - nie wiem, mieszkam bliżej centrum , a natasza to już zupełnie gdzie indziej
przed chwilą wiedziałam Kozanów - łzy się kręcą :( :(

jessi74

Post » Nie maja 23, 2010 9:34 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

Zalało dolny Kozanów, nie wiem, czy piwniczaki to przeżyły.
Działki te dzikie i formalne zalane.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Nie maja 23, 2010 9:49 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

tak, widziałam wczoraj, ja pracuję na Kozanowie , działki pozalewane zupełnie :( :( tam gdzie moja kolezanka karmiła kotki - nic nie zostało z altanki :( smutny dzień , tyle kotów potopionych, i ta koteczka pewnie, którą Kruszyna dokarmiała, maluczki tej koteczki, też pewnie potopione...
ale od dawna wiemy że z naturą się nie wygra

jessi74

Post » Nie maja 23, 2010 9:52 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

jessi74 pisze:tak, widziałam wczoraj, ja pracuję na Kozanowie , działki pozalewane zupełnie :( :( tam gdzie moja kolezanka karmiła kotki - nic nie zostało z altanki :( smutny dzień , tyle kotów potopionych, i ta koteczka pewnie, którą Kruszyna dokarmiała, maluczki tej koteczki, też pewnie potopione...
ale od dawna wiemy że z naturą się nie wygra

maluszki pewnie nie przeżyły ale mam nadzieję że inne kotki, które maluszków nie miały, może choć w części pouciekały :oops:
Przecież woda nie schodzi wysoka falą a raczej stopniowo, mam nadzieję że jednak część pouciekała :?

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie maja 23, 2010 11:35 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

Na gwałt potrzebna jest osoba która wzięłaby do siebie na odkarmienie 2 dzieci 2 tygodnie - NIE JEDZĄ same, zostały znalezione w kontenerze... Czas max do jutra bo osłabną a u nas nie ma kto zabrać do domu i co chwilę karmić. Ja jestem zawalona ptasim przedszkolem i żłobkiem i nie mam czasu. A one bez jedzenia długo nie wytrzymaja

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Nie maja 23, 2010 11:44 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

_leśna_ pisze:Na gwałt potrzebna jest osoba która wzięłaby do siebie na odkarmienie 2 dzieci 2 tygodnie - NIE JEDZĄ same, zostały znalezione w kontenerze... Czas max do jutra bo osłabną a u nas nie ma kto zabrać do domu i co chwilę karmić. Ja jestem zawalona ptasim przedszkolem i żłobkiem i nie mam czasu. A one bez jedzenia długo nie wytrzymaja

:!:

jessi74

Post » Nie maja 23, 2010 11:46 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

_leśna_ pisze:Na gwałt potrzebna jest osoba która wzięłaby do siebie na odkarmienie 2 dzieci 2 tygodnie - NIE JEDZĄ same, zostały znalezione w kontenerze... Czas max do jutra bo osłabną a u nas nie ma kto zabrać do domu i co chwilę karmić. Ja jestem zawalona ptasim przedszkolem i żłobkiem i nie mam czasu. A one bez jedzenia długo nie wytrzymaja

:!: :!: :!:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie maja 23, 2010 11:48 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Nie maja 23, 2010 11:49 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

mamy u Beatki kocicę, która przestała karmić kilka dni temu, dzieci wydane, spróbuję się zaraz dowiedzieć kiedy dokładnie przestała karmić , może ona by przyjęła - tyle że ja nie mam możliwości przywiezienia

jessi74

Post » Nie maja 23, 2010 11:54 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

jessi74 pisze:mamy u Beatki kocicę, która przestała karmić kilka dni temu, dzieci wydane, spróbuję się zaraz dowiedzieć kiedy dokładnie przestała karmić , może ona by przyjęła - tyle że ja nie mam możliwości przywiezienia

Jessi dzwoń do Kruszyny. Nie wiem jak tam sytuacja u nich ale jak jest OK to ona miała z tego co pamiętam i tak być dziś w schronie a mówiła też że ma auto do dyspozycji.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie maja 23, 2010 12:27 Re: SchronWro fot. str. 14 DT dla maluchów bardzo potrzebne!!!

próbujemy coś organizować, czy ktoś mógłby maluszki przywieźć po południu, gdybyśmy coś wymyśliły ?

jessi74

[poprzednia][następna]