Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 8:25 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No u nas ślicznie, siedzę przy otwartym balkonie na krótki rękaw ubrana i jest mi cieplutko, a wiesz, jaki ze mnie zmarzlak :)
Woda na pewno tak szybko nie zejdzie, wszystko nasiąknięte, potrzeba teraz naprawdę dużo słońca i ciepła. Jejku, czemu tak się dzieję... :(

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie maja 23, 2010 8:35 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Musimy przeczekać. :roll: Niestety, podobno to wskutek ocieplania klimatu takie anomalia pogodowe.. Ależ Wam zazdroszczę pogody! Ja też straszny zmarzlak jestem, wierzę, że macie super! :P U nas wczoraj też tak ślicznie było.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 23, 2010 9:59 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Moje balkonowe koty
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
MOrfeuszek oczywiście bezpieczniej się czuje na parapecie od strony mieszkania :) Chociaż już zdarza się, że wychodzi na balkonik :) Mój mały tchórzyk :)
No i moje kwiatki, ale jak zwykle nie potrafię obrócić... :oops: Musicie kliknąć, przy powiększeniu jest możliwość odwrócenia zdjęcia.... :oops:
Obrazek

Ciasto sie piecze, a ja na balkonik idę, na słoneczko poczytać troszkę. A potem biorę wypiek i lecę na tę działeczkę, bo pogoda jak marzenie....

Sihaja

Post » Nie maja 23, 2010 10:06 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Pięknie Sihajko!!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 23, 2010 10:14 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Piękne zdjęcia balkonowe. Ładnie wyglądają kwiatki :-) Już myślałam że Morfeuszek wyszedł na balkon a on na parapecie :-) Gajeczka zadowolona na stołeczku.
U nas dziś dosyć ciepło ale lekko zachmurzone. Słońce tak przez chmury świeci. Koty się balkonują a ja szyję. Niestety Karola boli głowa i śpi a chciałam iść na spacer. Brakuje mi psa z którym można by na spacery chodzić.
Jest jeszcze jeden plus mieszkania tutaj - pięknie słychać jak ptaki śpiewają :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie maja 23, 2010 10:16 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 23, 2010 11:16 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

witamy słonecznie :kotek:

zazdraszczam balkonu :(

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Nie maja 23, 2010 12:54 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Moje balkonowe koty
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
MOrfeuszek oczywiście bezpieczniej się czuje na parapecie od strony mieszkania :) Chociaż już zdarza się, że wychodzi na balkonik :) Mój mały tchórzyk :)
No i moje kwiatki, ale jak zwykle nie potrafię obrócić... :oops: Musicie kliknąć, przy powiększeniu jest możliwość odwrócenia zdjęcia.... :oops:
Obrazek

Ciasto sie piecze, a ja na balkonik idę, na słoneczko poczytać troszkę. A potem biorę wypiek i lecę na tę działeczkę, bo pogoda jak marzenie....

Piękne foty , pięknych kotów :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Udanej niedzieli Sihajko na dzaleczce :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie maja 23, 2010 16:09 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Już jestem, bo na deszcz się zebrało i chłodkiem powiało. Kalairku, ja Ty to zrobiłaś, z tym zdjęciem?? Ja nie umiem obracać...
Wyobraźcie sobie, Joachim zrobi wszystko, żeby dobrać się do kwiatków. Skoczył dziś na barierkę od balkonu, trzymał się na jednej łapce, a drugą skosił mi jednego żółtego kwiatka, który właśnie dziś się dopiero otworzył z pączka. I co ja mam zrobić z tym łobuziakiem... ?
Gdybym go tak nie kochała....

Sihaja

Post » Nie maja 23, 2010 17:44 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

kwiaty są do jedzenia albo do dręczenia.
Koty są do kochania.
Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie maja 23, 2010 18:41 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ściągnęłam na dysk i obróciłam w programie do zdjęć. :lol:
Sihajko, koty nami rządzą, to i tak robią co chcą. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon maja 24, 2010 7:17 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Doberek poniedziałkowo! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon maja 24, 2010 15:22 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witam.
Wczoraj lato, dzisiaj wczesna wiosna. Chmurowo i deszczowo. Chociaż ranek tak ładnie się zapowiadał. Dzisiaj wróciłam do domu, wstawiłam na młodą kapustkę i zaraz pod kocyk i z kotkami poleżę, poczytam.
Zaczęłam czytać Szwaję, fajnie pisze. Ale ta "Stateczna i postrzelona" wyjątkowo mi się podoba. Taki sielski klimacik ma.
Kalairku, ale ja też na swoim komputerku obracałam to zdjęcie, naprawdę. A na forum mi się wgrało i tak źle. Nie wiem, co źle robię... :(
Ale nic to, proszę, dziś Morfeuszek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Pon maja 24, 2010 15:26 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Jaki on piękny - ciągle się nim zachwycam - Słodki Czekoladowy Nosek :-)
Ja byłam dziś w bibliotece, przyniosłam sobie lektury i też niedługo zasiądę z książką.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon maja 24, 2010 16:16 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Też jestem z tych, którzy kochają czytać :oops:
Zdjęcia :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

[poprzednia][następna]