Sterylka czy kocięta? Co robić?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 8:36 Re: Wrocław małe kotki!Pomocy!

KotWWorku7 pisze:Mimo najszczerszych chęci nie mogę tak po prostu kotki zabrać. Co innego gdybym mieszkała sama u siebie, ale niestety jestem u teściów, a awantury z sąsiadami to ostatnia rzecz jaką by chcieli. Może sobie tę kwestię przemyśli, pójdę jeszcze raz później porozmawiać. Kotce pomogę na miarę własnych możliwości...

chodzi o ta kotkę ? to jest we Wrocławiu ? ta kotka to chyba jest taka "pół" ich - "pół " bezpańska skoro ją dokarmiasz , ja proponowałabym, abyś kotkę złapała bez wiedzy "opiekunów" mogę podpowiedzieć gdzie zawieźć na zabieg

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob maja 22, 2010 11:49 Re: Wrocław małe kotki!Pomocy!

Kot w worku - napisz proszę Jessi gdzie znajduje się kotka - dla dobra zwierzęcia...
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

Post » Sob maja 22, 2010 17:26 Re: Wrocław małe kotki!Pomocy!

KotWWorku7 pisze:Wierz mi yosia też ciężko mi zachować spokój. Z tego co wiem to u nich w domu zawsze były jakieś zwierzaki i po krótkim czasie znikały nie wiadomo gdzie... Faceta nie ma w domu, rozmawiałam z jego żoną tym razem obiecała mi z nim porozmawiać - może bliska osoba lepiej do niego dotrze. :?

jak zwierzaki znikały , to śmiało można kotkę zabrać - nie będą szukać na pewno

jessi74

Post » Nie maja 23, 2010 8:50 Re: Sterylka czy kocięta? Co robić?

Witam ponownie,
dziękuję za przeniesienie tematu :) Ale ten także jest do zamknięcia ale dobre wieści, facet dał się przekonać, wczoraj kicia została wysterylizowana. Nic więcej na razie nie wiem, bo to wczoraj mnie późno wieczorem sąsiadka zaczepiła.

KotWWorku7

Od: Wto maja 18, 2010 18:55

Post » Nie maja 23, 2010 9:45 Re: Sterylka czy kocięta? Co robić?

:?

jessi74

Post » Nie maja 23, 2010 9:51 Re: Sterylka czy kocięta? Co robić?

jakoś mi się nie chce wierzyć w tą nagłą sterylizację i "nawrócenie" faceta :oops:
pisałaś że poprzednie zwierzaki znikały - widziałaś ostatnio kotkę?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Nie maja 23, 2010 10:03 Re: Sterylka czy kocięta? Co robić?

wątek do zamknięcia :? nie pierwszy raz się z tym spotkałam :? niedawno zajmowaliśmy się kotkami z ul. Przyjaźni, takimi dokarmianymi, na wpół wolnożyjącymi...
też wszystko było pięknie do czasu kiedy obiecaliśmy pomoc w adopcji maluszków, a jak zaczęliśmy się interesować kocicą i sterylizacją , to każdy mi życzył abym już tam się nie pojawiała :evil:

jessi74

Post » Nie maja 23, 2010 20:18 Re: Sterylka czy kocięta? Co robić?

KotWWorku7 pisze:Witam ponownie,
dziękuję za przeniesienie tematu :) Ale ten także jest do zamknięcia ale dobre wieści, facet dał się przekonać, wczoraj kicia została wysterylizowana. Nic więcej na razie nie wiem, bo to wczoraj mnie późno wieczorem sąsiadka zaczepiła.

to super :) bardzo się cieszę, przepraszam za wcześniejsze powarkiwania - mam nadzieję, że mnie rozumiesz :)

piccolo, niektórzy wolą przemyśleć sprawę, szczególnie jak się pierwszy raz z nią spotykają, może facet uznał, że kastracja to mniejszy problem niż kocięta, a topić mimo odgrażania się (na szczęście) nie chciał... a jeśli to blef, to nie nasze sumienia obciąży, więc nie warto się moim zdaniem denerwować :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 14, 2010 21:08 Re: Sterylka czy kocięta? Co robić?

Przepraszam za offtop

Błagam o pomoc dla tych maluszków: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=111217&view=unread#unread

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

[poprzednia]