Agat i Aksamit za TM [*] [*] ZABIŁA JE PANLEUKOPENIA !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 18:39 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Behemot ?? 8O Toz to nazwa zespolu metalowego (Behemoth konkretnie) :ryk: Mnie sie podoba :ryk: Puma oczywiscie tez :mrgreen: Czarda rowniez oryginalne. No, Cioteczki pomyslowe imionka wybraly :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob maja 22, 2010 20:57 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Mnie się Behemot kojarzy przede wszystkim z bohaterem "Mistrza i Małgorzaty" :) a podobno po arabsku oznacza "stworzenie wielkości kilku zwierząt"... czyli rośnij zdrowo, maluszku :D

:ok: za kolejne domki...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob maja 22, 2010 23:35 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Czarda? Eeee, nie za bardzo. U Ciebie jeszcze Inki nie bylo :D A kota jest mala i czarna, a mala czarna to kawa, jak kawa, to Inka :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob maja 22, 2010 23:59 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Od kawy jest Prima, starczy :P Czarda przynajmniej oryginalna :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie maja 23, 2010 9:30 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

A następne czarne kocie to będzie Nergal :wink:

A Akapit ma sie swietnie , dostałam wczoraj wieczorem sms a :
Kotek na poczatku był bardzo wystraszony ale już zajął miejsce w koszyku na parapecie a w mieszkaniu czuje sie swobodnie

Nadal domku szuka 6 kociat 3 łaciate i 3 czarne .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 23, 2010 9:43 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Jak odkryję jak dodać zdjęcie to będziecie mogli zobaczyć Akapitka w domku :) Szaleje Maluch ze starszym Urwisem :) Mam nadzieję, ze reszta też szybko znajdzie dom :)

alessa82

Od: Nie maja 23, 2010 9:35

Post » Nie maja 23, 2010 9:45 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

alessa82 pisze:Jak odkryję jak dodać zdjęcie to będziecie mogli zobaczyć Akapitka w domku :) Szaleje Maluch ze starszym Urwisem :) Mam nadzieję, ze reszta też szybko znajdzie dom :)

Witamy na wątku i bardzo , bardzo dziekujemy za adopcje Akapitka
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 23, 2010 10:09 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Witamy :) Jeśli chcesz możesz mi zdjęcia na e-maila podesłać, a ja je tu wstawię - koteczek1603@gmail.com

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Nie maja 23, 2010 14:44 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Caragh pisze:Od kawy jest Prima, starczy :P Czarda przynajmniej oryginalna :ok:

ale Inka jest podobno bezkofeinowa :ryk: Poza tym imie krotkie, wpadajace w ucho i milo brzmiace :ok:
Gdzies kiedys slyszalam o kotce o imieniu Szeherezada 8O 8O :mrgreen: :mrgreen:

Kociara82

Post » Nie maja 23, 2010 17:45 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Kochane cioteczki , przed chwilka dzwoniła do mnie prze miła Pani ktora juz ma jedna kicie ( porzucona na klatce schodowej ) i ma ochote przygarnąc mała czarna ........
A Pani mieszka w Bytomiu i szukamy transportu , domek wydaje sie super :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 23, 2010 17:59 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

oo, jakas kolejna fascynatka tajemniczosci i magii czarnych kotow hehehe :D Moze ktorys z Twoich kociakow to jej czarne szczescie kocie? :D Kto wie... :) Wiec kciuki :ok: :ok:

Kociara82

Post » Nie maja 23, 2010 20:53 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Ładnie to brzmi "mieć ochotę na... małą czarną..." :D świetna reklama kociątek :)
...i o ile zdrowiej adoptować takiego małego ślicznego kotka niż upijać się wysokokofeinowym napojem... :D

:ok: za kolejne domki :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie maja 23, 2010 21:03 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

kolega mial kiedys koteczke czarna, nazwal ja wlasnie Inka. A ze mala byla, znajda kilkutygodniowa, nie bardzo jeszcze obyta z miseczka, ale juz kuwetkowala, bardzo kulturalna kicia, grzeczna, dorze wychowana... Malenka, na dloni mi sie miescila kuleczka slodko mruczaca :1luvu:
No wiec skoro mala i czarna to nie moglo byc inaczej, jak tylko Inka :D No i tez miala taka ksywke "mala czarna" :D
Od tej pory to imie kojarzy mi sie tylko z czarnymi kotkami :wink:

LSVC pisze:Ładnie to brzmi "mieć ochotę na... małą czarną..." :D świetna reklama kociątek :)
...i o ile zdrowiej adoptować takiego małego ślicznego kotka niż upijać się wysokokofeinowym napojem... :D

:ok: za kolejne domki :)

ty jestes wielka, kobieto! :1luvu: Tekst zaje..sty do ogloszen czarnych kociatek :1luvu: O ile pozwolisz to wykorzystac osobom robiacym ogloszenia :mrgreen:

Kociara82

Post » Nie maja 23, 2010 21:41 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Już mam transport do Bytomia z Czardą , zawiezie nas w czwartek Beteka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 23, 2010 21:43 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Justa&Zwierzaki pisze:Już mam transport do Bytomia z Czardą , zawiezie nas w czwartek Beteka :1luvu:

widze, ze czarne koty wbrew przesadom ciesza sie jednak sporym powodzeniem :)

No to za szczescie koteczki w nowym domku :piwa:

Kociara82

[poprzednia][następna]