Kotka i kociaki- czarny i rudy w swoich domach, Filek jutro

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 23, 2004 18:39

Ylva pisze:Dobrawo, Tobie tez dziekuje za odwiedziny :D

czekam na re-wizytę - koniecznie z Twoim wspaniałym aparatem
Trzeba rozreklamować maluszki :wink:
Dominika &
Misia, 2pac, Drops (zaocznie)

dobrawa1

Od: Nie cze 22, 2003 7:30

Post » Nie maja 23, 2004 20:22

Wlasnie obejrzelismy kolejne zdjecia :D Kotki rosna jak na drozdzach i sa sliczne. Cudownie jest na nie patrzec; szkoda, ze jeszcze tyle czasu trzeba czekac :( Ale trzeba, trzeba! Dobrze, ze Ylvie nie znudzilo sie jeszcze robienie fotek :wink:

filemon

Od: Pt kwi 23, 2004 19:17

Post » Nie maja 23, 2004 20:52

filemon pisze:Wlasnie obejrzelismy kolejne zdjecia :D Kotki rosna jak na drozdzach i sa sliczne. Cudownie jest na nie patrzec; szkoda, ze jeszcze tyle czasu trzeba czekac :( Ale trzeba, trzeba! Dobrze, ze Ylvie nie znudzilo sie jeszcze robienie fotek :wink:

Ha, mi sie nigdy nie znudzi :D (przynajmniej dopoki sie naprawde nie naucze ;) ) A ta "sesja" byla filemonie especially for you :) Musze Ci powiedziec, ze Filemonek jr jest najbardziej ciekawski z calej piatki i to jego zastaje najczesciej poza kartonem jak wchodze do lazienki. Za to Boryska zastaje najczesciej przy cycku, ten kot ciagle by jadl :lol: Borysek tez najbardziej histeryzuje kiedy jest brany na rece, pozostale kociaki znosza to z wieksza godnoscia :D

Czarnuszek sie rozbrykal i wczoraj probowal silowac sie po kolei z kazdym z braci.

A rudasy to dwa przeslodkie misie :D
Obrazek Obrazek

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Pon maja 24, 2004 13:26

Rudości - wspaniałości :love: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

Agness

Od: Czw lip 17, 2003 13:55

Post » Wto maja 25, 2004 18:48 jak tam?

Kociakom niedlugo stuknie miesiac (jak dobrze licze) :birthday:

Ciekawe jestem czy juz probuja cos chodzic, pedraki 8)

filemon

Post » Wto maja 25, 2004 20:31 Re: jak tam?

filemon pisze:Kociakom niedlugo stuknie miesiac (jak dobrze licze) :birthday:

Ciekawe jestem czy juz probuja cos chodzic, pedraki 8)

Dobrze liczysz :D
Chodzic probuja, wczoraj podjelam tez pierwsza probe pokazania im innego jedzenia (na razie bez zbytniego powodzenia). Obiecuje ze niedlugo wszystko opisze i dam nowe fotki, ale na razie jestem strasznie zajeta (koncze magisterke, mam egzamin i zaliczenie i mam niesamowicie duzo pracy na kursie) i ledwo zyje.
Obrazek Obrazek

Ylva

Post » Wto maja 25, 2004 21:20 no to fajnie

Oczywiscie, ze teraz praca magisterska jest najwazniejsza. Kotki - fotki nie uciekna :lol:

Nic sie nie przejmuj, na pewno obronisz sie celujaco. Sam dobrze pamietam, jak sie denerwowalem, a potem okazalo sie, ze to tylko czysta formalnosc :wink:

3mam kciuki.

Marcin

filemon

Post » Pt maja 28, 2004 19:15

Kociaki podejmują pierwsze próby samodzielnego jedzenia :dance: :dance: Szczegolne brawa naleza sie filemonkowi :D ale wszystki innym tez dobrze idzie. Poza tym, malenka kuwetka ktora wstawilam do lazienki w zeszlym tygodniu jest odwiedzana przez jakiegos malego kotka (bo duzej kici to "slady" na pewno nie sa) tylko nie przyuwazylam ktory to- najwazniejsze ze juz wstepnie odkryly o co chodzi z tym zwirkiem, mimo ze mama nadal im tyleczki wylizuje.

Poza tym spaceruja juz po calej lazience, trzeba bardzo uwazac bo klebia sie pod nogami jak sie wejdzie. Smiesznie biegaja, bo im sie troche lapki placza, ale potrafia juz niezle zasuwac (zwlaszcza czarny z jednym rudaskiem i Filemonkiem. Drugi rudas i Borysek sa jakby bardziej misiowate :love: a Borys jest poza tym najwiekszym histerykiem ze wszystkich- strasznie rozpacza i wola mamę jak sie go podnosi ;) ) a najczesciej razem z kicia leza wszystkie razem na srodku dywanika. Chyba czuja sie tu dobrze :D No i kicia nie ma juz kaszlu !! :D

Pokazalam dzisiaj Saguni jednego malucha i byla mocno zainteresowana, obwachala go, ale nie nasyczala :!:

Obiecuje ze fotki beda, moze juz jutro, bo dzisiaj nie dam rady. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze nikt sie nie rozmyslil...

Jutro odwiedza nas nowa rodzina czarnego diabelka :D
Obrazek Obrazek

Ylva

Post » Pt maja 28, 2004 20:13

Wlasnie widzialam jak jeden rudasek korzysta z kuwety :love: - wiecie, to jest niesamowite, obserwowac jak te stworzenia nabieraja kocich zwyczajow... :love: Idzie im to tak szybko i z taka latwoscia, ze az mam wrazenie jakby one nie tyle sie tego uczyly, ile sobie przypominaly... :) Moze jest cos w powiedzeniu o kilku kocich zyciach? ;)
Obrazek Obrazek

Ylva

Post » Pt maja 28, 2004 22:47

To super ze sobie juz tak dobrze same radza :) czekamy na fotki ;)
Motta zyciowe:
Everything that has a beginning has an end.. | Oracle
Jak widzisz kolejke stan w niej, co Ci szkodzi? | Forrest Gump :>

lucid

Od: Śro maja 05, 2004 14:25

Post » Sob maja 29, 2004 9:08

Wiesz, co Borys, wtydzilbys sie :oops:

filemon

Post » Śro cze 02, 2004 20:57

Jest bardzo zle z jednym rudaskiem- wieczorem byl jakis niemrawy (ale poczatkowo nie bylam pewna czy to ten- bo one sa identyczne), ale ok 19 dalo sie zauwazyc ze wszystkie kociaki brykaja a on nie. Radek pojechal z nim do weta, diagnoza- albo zatrucie (w poniedzialek byly odrobaczane) albo zatkanie. maly dostal glukoze, mial chyba lewatywe, i cos tam jeszcze, niestety nie pomoglo i teraz Radek pojechal z nim znowu, bo kociak calkiem stracil przytomnosc (najpierw tak strasznie skomlal)
Bardzo sie boje.
Nie moglam z nimi jechac do weta bo jestem chora (choc i tak musze jutro isc do pracy)
Obrazek Obrazek

Ylva

Post » Śro cze 02, 2004 20:58

kciuki mocno zaciśnięte za malucha.. :ok:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Śro cze 02, 2004 20:58 kot

:(

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Śro cze 02, 2004 21:00

Nie pisalam przez jakis czas, bo mam urwanie glowy, ale wszystko szlo tak dobrze :(
Obrazek Obrazek

Ylva

[poprzednia][następna]