Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 13:49 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

kasia(1) pisze:To ja wstawię Miecia wyluzowanego i wyczesaną Niunieczkę:
Obrazek

Jak ja uwielbiam takie pozy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 22, 2010 16:09 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Piekny Mieciu!!
A inne , siostra prosze zdjecia, dziekuje
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Sob maja 22, 2010 16:20 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Mieczysław mnie zawsze rozczulał - Miasto, Masa, Maszyna - cały Mietek

Anulka - buziaki z Poznania :1luvu:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Sob maja 22, 2010 16:40 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Kakusia lubi pudełeczka a Kasia tylko się chowa przede mną
Obrazek Obrazek
Ta....znowu przylazłaś...No, żartowałam- no czekam, pogłaszcz mnie!
Obrazek Obrazek

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Sob maja 22, 2010 17:21 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Moje skarby kochane. :1luvu:

Teraz sie martwie o Niunie :crying:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob maja 22, 2010 17:26 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Dlaczego o Niunie?
Zara o ktora Niunie?

Ewschen

Post » Sob maja 22, 2010 17:30 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Moja Niunia jest chora. Jezyczek jej wylatuje i nie chce jesc zabardzo. Ten kiel chyba jest koniecznie do wyrwania, zreszta wetka mowila ze maj czerwiec musi miec je wyrwane. Ostatnio jak miala rwane, to trzebabylo przerwac zabieg bo dostala krwotoku. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob maja 22, 2010 17:32 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Biedna Niunia , wszystko bedzie dobrze!

kasia-siostra ja wiem nie musze ci mowic ale dawaj jej mieciutkie ok i patrz na nia zeby kasia86 nie musiala sie martwic ok dziekuje!

Ewschen

Post » Nie maja 23, 2010 8:33 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

kasia(1) pisze:To ja wstawię wyczesaną Niunieczkę
Obrazek

Kasia,jak bedziesz jechac z Niunia, to moze bys wziela wegielki na odrobaczenie?

Do piatku trzeba zabrac te dwa maluszki ze Zd. Woli, bo dzwonili wlasnie do mnie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie maja 23, 2010 10:34 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia :(

Mogę wziąć , co to dla mnie 4 koty więcej...bo Myszkę też muszę zabrać, coby nie mówiła, że krzywdę chcę zrobić dzieciaczkom.
Tylko, że dopiero jutro niestety, bo dzisiaj jest święto i... zamknięte!
Jutro do 18 jest CC więc jutro pojadę, tylko powiedz mi czy ja mam węgielki odrobaczyć i zaszczepić czy tylko odrobaczyć i co z mamusią?
I gdzie ja mam zabrać te maluszki ze zd?, do klatki?Bo nie wiem jak tam Myszka zareaguje na nie...

kasia(1)

Post » Nie maja 23, 2010 12:22 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia :(

Kasia, a jakie dzisiaj jest swieto? :oops:

Jak pojedziesz do CoolCaty jutro to najlepiej jak by byla Niunia na czczo to by jej zrobic badania z biochemia wlacznie!
Nie podoba mi sie to jej slinienie. :(

Wegielki tylko odrobaczyc i sprawdzenie uszek i takie ogolne pierwsze ogladniecie i zwazenie kociakow i Myszki tez.
Myszka za konsultacją lekarską została odrobaczona Cestalem w dniu 29 kwietnia.

Na szczepienie sie pojedzie w pozniejszym terminie, aby nie wszystko bylo od razu i nic im nie zaszkodzilo.
Ostatnio edytowano Nie maja 23, 2010 12:55 przez Anna61, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie maja 23, 2010 12:29 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia :(

Aniu-też dopiero wczoraj w sklepie dowiedziałam się,że dzisiaj Zielone Światki :oops: ,ale ja do kościoła chodzę tylko na pogrzeby i msze za Tatę i Dziadków,wiec na tych wszystkich świętach się nie znam.
Biedna Niuńka-pewnie bedzie musiała antybiotyk dostać,zanim będzie miała te ząbki przyczynowe usunięte,a na to najskuteczniejszy jest ten koszmarnie gorzki Stomorgyl,albo Lincospectin w iniekcji-ten z kolei strasznie bolesny!-oba dostawała i dostaje nadal Klarcia-z góry współczuję koteńce i Wam :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie maja 23, 2010 14:11 Re: Nasza... Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia 2 latka z nami :)

Nah pisze:Mieczysław mnie zawsze rozczulał - Miasto, Masa, Maszyna - cały Mietek

Anulka - buziaki z Poznania :1luvu:

Witaj Nah :D
Jak dawno Cie u nas nie bylo! I tymbardzej jest nam milo, ze pamietasz o nas. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie maja 23, 2010 15:36 Re: Nasza kocia rodznka. Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia :(

Niunieczka nie chce jeść, zjadla tylko jakąś 1/5 saszetki kitekata, a tej lepszej puchy nawet nie powąchała...
Na dodatek wygląda teraz tak:

Obrazek Obrazek
Jutro mam jej tylko badania zrobić i czekać na wyniki czy jak CC zaproponuje usunięcie natychmiastowe to mam się zgodzić, bo nie wiem?

kasia(1)

Post » Nie maja 23, 2010 15:53 Re: Nasza kocia rodznka. Niunia i Gagusia FeLV+ :( Niunia :(

Kasia, jedziesz do lekarza i to on decyduje jakie ma byc leczenie.
Jedz do CoolCaty z samego rana, bardzo cie prosze, bo ja jeszcze jej takiej nie widzialam! :cry: :cry: :cry:

Zeby to tylko byly zeby. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]