Agat i Aksamit za TM [*] [*] ZABIŁA JE PANLEUKOPENIA !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2010 19:49 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

rymy cos zdzialaly, bo Andzia i jeden z jej braciszkow byc moze pojda do adopcji wkrotce :) Tylko kto gdzie-nie pamietam :oops: Skleroza :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt maja 21, 2010 19:51 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

:ryk:

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Pt maja 21, 2010 20:06 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Tak sobie porymowałam... i zareklamowałam, że braciszek Andzi, ten z czarnymi plamkami, nie mam pojęcia jak się zwie, prawdopodobnie jutro zostanie zaadoptowany przez moją przyjaciółkę :)
Dobra passa w adopcjach trwa :) Felix, Omega, teraz dwa maluszki... no to :ok: za kolejne domki :) zwłaszcza Rudzik, Kika, maluszki...
Acha, wciąż zapominam zapytać - a te trzy czarne maluszki, co się ostatnio pojawiły, to przybyły razem ze swoją mamą czy są sierotkami?...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pt maja 21, 2010 20:11 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Tylko wiecie co jest najgorsze. Że pomimo, że są adoptowane to ciągle pojawiają się nowe :(

koteczek555

Post » Pt maja 21, 2010 20:18 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

koteczek555 pisze:Tylko wiecie co jest najgorsze. Że pomimo, że są adoptowane to ciągle pojawiają się nowe :(

tak, to niestety prawda :roll: Glownie to wina ludzi, ze nie sterylizuja swoich kotek i pozwalaja na to. Wciaz panuje przekonanie, ze sterylki to wbrew naturze itp, albo porownuje sie to do ludzi, ze ludzi sie nie sterylizuje, wiec zwierzat tym bardziej... :roll:

Kociara82

Post » Sob maja 22, 2010 9:02 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Wczpraj miała przyjechać Pani po Andzie , ale nie przyjechała , nawet nie zadzwoniła , dlaczego :roll:
Ale za to dzis do adopcji pójdzie Akapit , ( to ten co ma czarne uszka )

Czarnulki rosna jak na drozdżach a jest ich az 3 szt i musze im tez imiona wymyslec :wink:

Oczy nadal mnie bolą , ale 2 dni temu dostałam od kolezanki krople i bola troszke mniej , ale i tak musze ograniczc pobyt na kompie .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob maja 22, 2010 11:41 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Czy te maluszki są całe czarne bez żadnych białych oznak? Hmm imiona mogłyby być Puma, kurcze nie mam więcej pomysłów na tę chwilę hihihi

koteczek555

Post » Sob maja 22, 2010 11:46 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

http://www.doradca.com.pl/po_godzinach/Imiona.htm
tu pomyslow na kocie imiona jest od groma :)

Kociara82

Post » Sob maja 22, 2010 12:36 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

A jakiej płci są czarne maluszki??

Może Czarek, Czardasz, Czika, Behemot, Blackie, Brutus, Blekota...

LSVC

Post » Sob maja 22, 2010 13:57 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Sa 2 dziewczynki i jeden chłopak , sa to kopie czarnej z bialym krawacikiem Kiki , dosłownie klony :wink:
No to nazwijmy je :
Puma,
Czardasz,
Behemot.

Przed chwilka do nowego domku pojechał kociak Akapit syn Nadi :1luvu:
Czekam z niecierpliwością na wieści z DS
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 22, 2010 14:00 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

A czy Czardasz i Behemot to nie imiona męskie? :D

koteczek555

Post » Sob maja 22, 2010 14:07 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

koteczek555 pisze:A czy Czardasz i Behemot to nie imiona męskie? :D

Faktycznie , to nie niech vbędzie Czarda bez 'sz' i problem rozwiazany
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 22, 2010 14:21 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

Cieszę się, że się moje imionka spodobały :)

Behemot bardzo mi się podoba :) i czarne kotki mi się bardzo podobają... yhmmm... gdybyśmy nie mieli już trzech kocurów... w każdym razie będę dalej "reklamować" DT u Justyny, może jeszcze kogoś skuszę na małego ślicznego kotka...

Akapit już pewnie jest w domku... to się Urwisek musiał zdziwić jak mu przynieśli taką małą kuleczkę szczęścia... może wkrótce uda mi się go odwiedzić, bo mieszka aż dwie ulice stąd... no i mam nadzieję, że jego Duża dołączy do forumowiczów miau i wkrótce pojawią się tu jakieś nowe wieści o nim, no i może jakieś fotki z nowego domku...

LSVC

Post » Sob maja 22, 2010 16:28 Re: Kocica i jej 4 maleństw dostały eksmisje z piwnicy - Tychy !

LSVC pisze:Cieszę się, że się moje imionka spodobały :)

Behemot bardzo mi się podoba :) i czarne kotki mi się bardzo podobają... yhmmm... gdybyśmy nie mieli już trzech kocurów... w każdym razie będę dalej "reklamować" DT u Justyny, może jeszcze kogoś skuszę na małego ślicznego kotka...

Akapit już pewnie jest w domku... to się Urwisek musiał zdziwić jak mu przynieśli taką małą kuleczkę szczęścia... może wkrótce uda mi się go odwiedzić, bo mieszka aż dwie ulice stąd... no i mam nadzieję, że jego Duża dołączy do forumowiczów miau i wkrótce pojawią się tu jakieś nowe wieści o nim, no i może jakieś fotki z nowego domku...

LSVC jestes wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo Ci dziekuje za '' promowanie '' tyskich mruczków
:lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]