odpoczywaj Pućku kochany

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:zgłosiłam Pucia do wątku wsparcia immunologicznego - patrz banerek w moim podpisie -
viewtopic.php?f=1&t=108710&p=5991279#p5991279
jessi74 pisze:dagmara-olga pisze:zgłosiłam Pucia do wątku wsparcia immunologicznego - patrz banerek w moim podpisie -
dziękuję![]()
![]()
smutno mi bardzo, ale zbieram na biopsję dla niego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:biopsja to moze nie jest duży koszt, źle się wyraziłam , smutno mi że zbieram na taki zabieg
chyba że lekarz odradzi stanowoczo wykonanie biopsji i poleci jednak badanie ondoskopowe - to juz wtedy koszt około 200zł
lekarz odradz i biopsję i badanie endoskopowe, jama nosowa to bardzo wrażliwe miejsce , badanie nie będzie obojetne dla organizmu i narkoza także![]()
moze źle robię - wybaczcie, ale ja chciałabym mieć stuprocentową pewność
![]()
mimo że wszystko na to wskazuje
ja muszę widzieć czarne na białym
te wczesniejsze wyniki dają 99% pewności dla mnie ten jeden procent wątpliwości, a może nadzieji -to dużo
za kilka dni pojawią się bazarki z fajnymi gadżetami, potem książkowy i ciuszkowy i....... jeszcze jeden bazarek ... taki fajny
pucio79 pisze:jessi74 pisze:dagmara-olga pisze:zgłosiłam Pucia do wątku wsparcia immunologicznego - patrz banerek w moim podpisie -
dziękuję![]()
![]()
smutno mi bardzo, ale zbieram na biopsję dla niego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jessi ile kosztuje biopsja?
jessi74 pisze:dzisiaj czuje się dobrze, już chyba trzeci dzień ... jakos dużo lepiejwychodzi, bawi się
interesuje .... najbardziej tym co w kuchni , he he ... bo tam ostatnio mielona wołowinka się pojawiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości