Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2010 20:05 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Nowa82 pisze:
MIKUŚ pisze:Karolina - chwilowo wstrzymaj się z dyżurami. Obecnie ilość dyżurantów jest pełna. Ale jako rezerwa - czemu by nie :wink: Nie gniewaj się.
Natomiast jeśli dalej mogłabyś Nam pomagać w formie transportu do vetów, sterylek itp. oraz KB na miau-ku itd. to jest to mile widziane :mrgreen: Ogłoszenia - to nieoceniona POMOC. Dzięki ze jesteś z Nami :lol:

Nie no spoko :ok: Akurat nie jestem przewrażliwiona na swoim punkcie :wink: Oferuje tylko pomoc, nie chciałam żeby było, że się nie udzielam :roll: A co do transportu to o ile coś mi tam by nie wypadło to możecie na mnie liczyć :ok:

Terenia dzięki za zmianę :D A jeżeli chodzi o schron to w wyniku Twojej kiedyś tam spontanicznej decyzji daj mi znać na kom. może mi będzie pasować to bym się z Tobą zabrała :ok: plizzzzz

Przepraszam !!! ja w sprawie dyżuru jutro rano t.j w sobotę 22 maja. Mam pytanie do Martyny - bardzo proszę daj znać w jakich godzinach będziesz w chatce- może zdążyłabym podać saszetki " intestinal" dla kotków :kotek: Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt maja 21, 2010 20:16 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

terenia1 pisze:Dobra to robimy listę chętnych na kocią imprezę mozna powiedzieć doroczną :mrgreen:
proszę wpisywać się kto chętny na kocią imprezę :lol: termin koniec czerwca początek lipca dzień do ustalenia będzie to trudne ale jakiś kompromis pewnie osiągniemy :D
jakie mamy terminy 26.06.2010 może 03.07.2010 takie chyba najbardziej sensowne :D

A czy osoby które jeszcze się nie zasłużyły w ogóle mogą być brane pod uwagę jako uczestnicy ??? Jeśli tak to bardzo proszę mnie zapisać ...mam pytanie - czy jesteście nie daj boże abstynentami ? Gosia

gosiakot

Post » Pt maja 21, 2010 20:35 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Ja jestem abstynentką,ostatnio nic na p :mrgreen:
Martyna nie wchodzi na miau ,podam ci na pw jej nr tel

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt maja 21, 2010 20:36 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Kropeczka13 pisze:Jeśli można to proszę nas zapisać na imprezkę :D

Mnie też :oops:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt maja 21, 2010 21:04 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

gosiakot pisze:
terenia1 pisze:Dobra to robimy listę chętnych na kocią imprezę mozna powiedzieć doroczną :mrgreen:
proszę wpisywać się kto chętny na kocią imprezę :lol: termin koniec czerwca początek lipca dzień do ustalenia będzie to trudne ale jakiś kompromis pewnie osiągniemy :D
jakie mamy terminy 26.06.2010 może 03.07.2010 takie chyba najbardziej sensowne :D

A czy osoby które jeszcze się nie zasłużyły w ogóle mogą być brane pod uwagę jako uczestnicy ??? Jeśli tak to bardzo proszę mnie zapisać ...mam pytanie - czy jesteście nie daj boże abstynentami ? Gosia

mnie nie było nigdy na imprezce ale chyba nieee :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt maja 21, 2010 21:12 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

gosiakot pisze:

Gosiu nie daj Boże nie jesteśmy abstynentami :ryk: Jak nie dasz rady podejść jutro rano do Kociej Chatki to ja jestem wieczorkiem :D
juz zabieram sie za robienie listy kocio imprezowiczów :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 21, 2010 21:14 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Kropeczka13 pisze:Jeśli można to proszę nas zapisać na imprezkę :D

No bez Was kocia impreza nie da rady się odbyć :D

terenia1

Post » Pt maja 21, 2010 21:15 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Ja własnie proponowałam....

Iweta pisze:Spoko imprezka musi być :wink: , w ubiegłym roku tez nas deszcz przegonił do chałupki 8)
Może 3 Lipiec ? 8)

ale nie pasuje....

Kleo pisze:
Ja nie moge :crying: wtedy mamy wesele, a 10.07 mam rocznice ślubu :evil:

Może 17 lipca ? :mrgreen:

Więc moze jednak 26.06 ?

gosiakot pisze:

Sami abstynenci 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt maja 21, 2010 21:29 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Iweta pisze:Więc moze jednak 26.06 ?

No faktycznie Iwonko może to byłby dobry termin chociaż zdaję sobie sprawę że dopasowanie terminu jak co roku jest trudne ze względu na dość pokaźną ilość osób, okres urlopowy , i w tym roku niestety warunki atmosferyczne - więc wstępnie ustalam :D mała marticzka :D do tej :D pory juz bedzie w sam raz na imprezkę :D ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami :ryk: no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego :ryk:
Lista imprezowiczów będzie zaraz :mrgreen: termin 26.06.2010r. czyli jest to chyba ostatnia sobota czerwca

terenia1

Post » Pt maja 21, 2010 21:31 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Znowu się nie załapię :evil: No cóż duchem będę z Wami
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt maja 21, 2010 21:36 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

terenia1 pisze:
Iweta pisze:Więc moze jednak 26.06 ?

No faktycznie Iwonko może to byłby dobry termin chociaż zdaję sobie sprawę że dopasowanie terminu jak co roku jest trudne ze względu na dość pokaźną ilość osób, okres urlopowy , i w tym roku niestety warunki atmosferyczne - więc wstępnie ustalam :D mała marticzka :D do tej :D pory juz bedzie w sam raz na imprezkę :D ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami :ryk: no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego :ryk:
Lista imprezowiczów będzie zaraz :mrgreen: termin 26.06.2010r. czyli jest to chyba ostatnia sobota czerwca

Musze przyznać, że.....hmm ....niech kazdy sam spróbuje rozwikłać co autor miał na mysli :wink: :ryk:

Iweta

Post » Pt maja 21, 2010 21:38 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

majencja pisze:Znowu się nie załapię :evil: No cóż duchem będę z Wami

Majka to może napisz kiedy Ty masz jakąś wolna sobote

Iweta

Post » Pt maja 21, 2010 21:47 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Iweta pisze:ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami [/b]:ryk: no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego :ryk:
Musze przyznać, że.....hmm ....niech kazdy sam spróbuje rozwikłać co autor miał na mysli :wink: :ryk:

Iwonka no normalnie przeczytałam co napisałam :ryk: :ryk: i sama się śmieję do rozpuku :ryk: zabrakło chyba przecinka, ale wyszło śmiesznie :ryk: a autor miał to na myśli, że jak dziewczynki chcą być na kociej imprezie same to spoko, a jak chcą być z chłopakami, chłopami czy TŻ-ami to mają dać znać :ryk: no chyba mi weekend na łeb uderzył :D
Majencja plisss rzuć kiedy masz dyżury :) termin kociej imprezy jeszcze nie ustalony... czekamy na deklaracje i jakieś określenie teminków mniej więcej :D ale chyba już nic nie piszę o się skompromituję :ryk:

terenia1

Post » Pt maja 21, 2010 22:02 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

terenia1 pisze:
Iweta pisze:ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami [/b]:ryk: no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego :ryk:

Iwonka no normalnie przeczytałam co napisałam :ryk: :ryk: i sama się śmieję do rozpuku :ryk: zabrakło chyba przecinka, ale wyszło śmiesznie :ryk: a autor miał to na myśli, że jak dziewczynki chcą być na kociej imprezie same to spoko, a jak chcą być z chłopakami, chłopami czy TŻ-ami to mają dać znać :ryk: no chyba mi weekend na łeb uderzył :D
Majencja plisss rzuć kiedy masz dyżury :) termin kociej imprezy jeszcze nie ustalony... czekamy na deklaracje i jakieś określenie teminków mniej więcej :D ale chyba już nic nie piszę o się skompromituję :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: Terenia .....jesteś boska :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pt maja 21, 2010 23:01 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:Ja jestem abstynentką,ostatnio nic na p :mrgreen:
Martyna nie wchodzi na miau ,podam ci na pw jej nr tel

dziękuję :1luvu:

gosiakot

[poprzednia][następna]