Wystawiam dzisiaj kilka filmów DVD na potrzeby leczenia Bianki - kici która mieszka u Vilemo. Vilemo dopiero staje na nogi, właśnie dostała pracę i jeszcze nie ma wypłaty, a kotka nie może czekać. Czeka ja prawdopodobnie amputacja ucha. Vilemo zajmuje się też innymi kotkami, z których kilka jest chorych, a ponad to wspomaga bezdomne bidy u siebie. Możecie o tym poczytać w jej wątku - viewtopic.php?f=1&t=109411. Vilemo, jako naczelna czarownica, szefowa Paktu, pomogła już nie jednemu kotu i nie jednej forumowiczce. Teraz ona i jej koty potrzebują naszej pomocy! Pomóżcie!

Niestety nie jestem też w stanie pokryć kosztów przesyłki w tym momencie, więc do wylicytowanej kwoty trzeba dodać 4,50 za list polecony - bez względu na ilość wylicytowanych pozycji.
Licytacja potrwa przez tydzień od pierwszej oferty. Zwycięzcom wyśle na PW numer konta i poproszę tą samą drogą o adres wysyłki. Wszystkie filmy są nowe, w folii, pochodzą z legalnego źródła

Zapraszam!
1. Podróż czerwonego balonika - obyczajowa opowieść o jej siedmioletnim synku i tajwańskiej niani. To historia o tym, jaką rolę w ludzkim życiu spełnia fantazja i przyjaźń.

Cena wywoławcza 10zł - Najwyższa oferta; Happy 10 zł

2. Służąca - wciągający i przewrotny film, który z dużą dawką humoru opowiada o samotności, złości i zazdrości.

Cena wywoławcza 10zł - Najwyższa oferta; Happy 10 zł

3. Bunt - dla miłośników azjatyckiego kina - film którego twórcą jest Masaki Kobayashi - myślę, że wielu tżetów ucieszy się z takiego prezentu

Cena wywoławcza 10 zł - Najwyższa oferta; Alienor 10 zł

3a (bo się pomyliłam w numeracji

Cena wywoławcza 10 zł - Najwyższa oferta;

4. Manhunt polowanie - niezwykle realistyczny i brutalny thriller o tym jak wakacyjny wypad może zmienić się w krwawą walkę o przetrwanie

Cena wywoławcza 5 zł - Najwyższa oferta;

5. Efekt motyla 3 - Niezwykła zdolność podróżowania w czasie może przynieść wiele korzyści, ale może też stwarzać potencjalne zagrożenie, gdy podróżujący próbuje wpłynąć na zmianę wydarzeń.

Cena wywoławcza 5 zł - Najwyższa oferta; Happy 5 zł

6. Martwe zło 2 - noc w opuszczonym leśnym domku staje się koszmarem dla grupy młodych ludzi, którzy przypadkiem wzywają z zaświatów najpotworniejsze z demonów

Cena wywoławcza 5 zł - Najwyższa oferta; Alienor 5 zł

7. Uniwersalny żołnierz - w ramach tajnego eksperymentu żołnierze polegli w Wietnamie są przywracani do życia jako bezwzględne cyborgi.

Cena wywoławcza 5 zł - Najwyższa oferta;

Zapraszam do licytacji !!!

Licytacja potrwa do soboty 22 maja do godziny 15.