Anda pisze:Pisałam o kocie wspinającym sie na mur. On został uratowany przez strażaków. Widziałam w TV, te pierwsze zdjęcia, na których odpłynał od ściany były urwane.
czy chodzi o czarno-bialego kotka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anda pisze:Pisałam o kocie wspinającym sie na mur. On został uratowany przez strażaków. Widziałam w TV, te pierwsze zdjęcia, na których odpłynał od ściany były urwane.
Katia80 pisze:Jak tam Tarnobrzeg, Sandomierz? Co z psami z przytuliska?
GuniaP pisze:Basia szuka pomocy... potrzebują klatek do wywożenia pozostawionych zwierząt, mają miec jakąs łodke zorganizowaną, szukamy klatek do pozyczenia
Niestety nie wiem więcej, tyle mi przekazala kolezanka, z którą rozmawaiala tel.
One tam same całkiem ;-(
Podkarpacie.. psy i koty toną zapomniane przez wszystkich
Witam,
bardzo prosimy o pomoc w ratowaniu psów i kotów z rejonu Tarnobrzega. Najbardziej potrzeba łodzi i miejsc, poza tym jak wiadomo jedzenia i leków. Błagamy o POMOC!!
Wiem że nasze stosunki z dogomania są jakie są ale bardzo prosimy o pomoc. Gdybyśmy mieli łodzie już jutro o świcie moglibyśmy wyruszyć na poszukiwanie zwierząt potrzebujących pomocy. 504-010-685
Sytuacja jest straszna, psy toną ograniczone łańcuchami, pływają martwe zwierzęta gospodarcze. Trasa Tarnobrzeg- Sandomierz zalana. Woda sięga dachów niższych budynków. Dodatkowo są plany żeby rozwalić wał chroniący zalane miejscowości przed Łęgiem by nie zalało Gorzyc więc sytuacja się pogorszy.
PRZYCHODNIA DLA ZWIERZĄT „KOLARGOL”
ul. Sikorskiego 25, 39-400 Tarnobrzeg
tel./fax 015/ 822 27 89, 0604/17 97 15
PRZYCHODNIA DLA ZWIERZĄT „REX-1”
ul. Sienkiewicza 66, 39-400 Tarnobrzeg
tel. 015/ 822 41 22, 0606/ 346 420
GABINET WETERYNARYJNY „LESSI”
ul. Sienkiewicza 34, 39-400 Tarnobrzeg
tel.fax 015/ 822 93 78
NA POWYŻSZE ADRESY MOŻNA PRZESYŁAĆ KARMĘ I KOCE
POTRZEBNE TEŻ SA TRANSPORTERKI -DO WYPOŻYCZENIA!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot] i 700 gości