Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
hanelka pisze:Ryjek już dziś puszczony luzem. Bardzo był zadowolony jak wychodziłam. Nie mogłam jej tego więcej zrobić. Będę ją codziennie dokładnie oglądać, ale wierzę, że nic się nie stanie.
głupio to zabrzmi, ale WIEM, że nic jej nie będzie.ASK@ pisze:nic jej nie będzie.
hanelka pisze:głupio to zabrzmi, ale WIEM, że nic jej nie będzie.ASK@ pisze:nic jej nie będzie.
Jednak oglądam ją starannie. Tak na wszelki wypadek.
Wygląda jak szczęśliwy kot. Spała ze mną w łóżku
Maryla pisze:hanelka pisze:głupio to zabrzmi, ale WIEM, że nic jej nie będzie.ASK@ pisze:nic jej nie będzie.
Jednak oglądam ją starannie. Tak na wszelki wypadek.
Wygląda jak szczęśliwy kot. Spała ze mną w łóżku
doczekala sie
Tak, jestem w pracy. Ciężko u mnie z urlopem zawsze. Siedzę trochę jak na szpilkach, bo wał jednak przecieka - ul. Picassa stoi w wodzie. Ale co zrobić.mimbla64 pisze:A Ty poszłas dzisiaj do pracy? Ja to sobie wzięłam urlop na życzenie i siedzę w domu. Jakoś mi tak było ciężko koty zostawić same. Mieszkam na parterze. Te informacje o pozamykaniu szkół i przedszkoli na Tarchominie tak mnie trochę wystraszyły.
W każdym razie absolutnie bezstresowy, fantastyczny, wesolutki łobuziakAgneska pisze:![]()
![]()
![]()
czyli jednak farciara z niej
hanelka pisze:W każdym razie absolutnie bezstresowy, fantastyczny, wesolutki łobuziakAgneska pisze:![]()
![]()
![]()
czyli jednak farciara z niej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości