kinia098 pisze:ID: XXXVIII/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Maść: biało-czarna
O matko
tez zwrocilam na nią uwage, wyglada strasznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:ID: XXXVIII/10
O matko
zaawansowany koci katarnika28 pisze:-Anula- pisze:
ID: XXXVIII/10
Boże, jaki maluszek![]()
Co on ma z oczkami ?
jola.ps pisze:Jestem nowa na tym forum więc mogę palnąć jakąś gafę, z góry wielkie sorki!
Zgłaszam domek tymczasowy, ewentualnie stały. Chodzi tu o mój domek, w którym pomieszkuje już "nieszkodliwy" pies, którego adoptowałam z Palucha i roczna koteczka, adoptowana z Kociego Azylu w Konstancinie.
Przeglądając zdjęcia kotów z kwarantanny serducho zaczęło mocniej walić przy zdjęciu koteczki 200/10.
Moje pytania - czy trzeba czekać do końca kwarantanny, czy wydzwaniać do schroniska wcześniej, czy lepiej prosić o pomoc kogoś z forum miau???
Mysza pisze:nika28 pisze:-Anula- pisze:
ID: XXXVIII/10
AnielkaG pisze:Na kociarnię nie ma wstępu. Można wejść tylko do pokoju adopcyjnego, gdzie są zdrowe (przynajmniej teoretycznie) koty do adopcji, jest ich zazwyczaj kilka. Reszta to koty chore, ewentualnie można je zabrać na tzw. umowę warunkową. Jeśli jedziesz pierwszy raz na Paluch przygotuj się na szok i weź chusteczki. Mnie już chyba nic nie rusza a tam ryczę za każdym razem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 139 gości