małe z Lublina są do zjedzenia. Chłopcy mają biało-bure futerko, jedna z dziewczyn jest czarna, a druga krówka. Jeszcze u weta jeden z chłopców usiłował nas nastraszyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Morela80 pisze:Jeśli się przyda, to mogę dużą kuwetę dać dla tych kociaków.
Może Yzalbe i Kaprys dadzą znać czy potrzebują.Obydwie teraz zajęte dzieciakami.
Flortee pisze:Ja sie przypominam z ofertą, ktorą rzuciłam przy okazji akcji serockiej- mam kuwetę, troche karmy (dla dorosłych), gąbkowe poduchy w zdejmowanych pokrowcach na legowiska i 30sztuk biżuterii na bazarki- chętnie oddam
pozdrawiam Bohaterów i Bohaterki
Agneska pisze:Jeśli kociaki przechodzą przez dolne oczka klatki, to jest patent na zabezpieczenie tych oczek np. ręcznikami czy kocykami, takie przeplatanie materiału między prętami. Może warto spróbować na tych największych oczkach.
Yzalbe pisze:Agneska pisze:Jeśli kociaki przechodzą przez dolne oczka klatki, to jest patent na zabezpieczenie tych oczek np. ręcznikami czy kocykami, takie przeplatanie materiału między prętami. Może warto spróbować na tych największych oczkach.
Zaraz sie tym zajmę
ASK@ pisze:Co prawda małpki i góra próbują wpełznąć.
Agneska pisze:Flortee pisze:Ja sie przypominam z ofertą, ktorą rzuciłam przy okazji akcji serockiej- mam kuwetę, troche karmy (dla dorosłych), gąbkowe poduchy w zdejmowanych pokrowcach na legowiska i 30sztuk biżuterii na bazarki- chętnie oddam
pozdrawiam Bohaterów i Bohaterki
Dzięki.![]()
Ponieważ zbieram "dary" dla Serków do mojego garażu, to chętnie się z Tobą skontaktuję w sprawie odbioru. Możesz mi podać swój numer telefonu na pw?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 431 gości