Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudak1 pisze:Jest ktoś zainteresowany Muminkiem, tylko musiałby iść do nowego domku zanim zostanie zaszczepiony (tzn zostałby zaszczepiony dopiero w DS), bo ja planuję je szczepić 28-29. maja, a Państwo chcieliby go wziąć wcześniej, bo będą mieli wolne. Mam mieszane uczucia. Nie wiem, co z tego wyjdzie.
Mumin jest największy z miotu i najlepiej sobie radzi - pierwszy zaczął jeść i korzystać z kuwety, więc w sumie te kilka dni nie powinno zrobić wielkiej różnicy... a w razie czego zawsze będzie mógł wrócić.
Cudak1 pisze:Szczepic oczywiście chcąTylko o wiek mi chodzi, ale te kilka dni akurat w jego przypadku nie powinno zrobic wielkiej różnicy. Domek dobry, niewychodzący, z kastracją też nie będzie żadnego problemu. Z ewentualnych kosztów leczenia Państwo zdają sobie sprawę, bo poprzedni kot chorował i długo go leczyli... więc myślę, że powinno byc ok.
(a mi, jak na złość, zepsuł się dzisiaj wyświetlacz w telefonie - nic nie wyświetla, nie widzę kto dzwoni, nie mogą czytać/pisać smsów, zapisać nr, dzwonić...mogę tylko odbierac, a i z tym jest problem, bo nie widzę teraz, gdzie mam zasięg)
kinia098 pisze:To ja na razie z ogłoszeniami się wstrzymuje![]()
kinia098 pisze:Co to za kocio ten burasek?Nie byłam na bieżąco na wątku
![]()
kinia098 pisze:Jego koleżanka-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości