PearlRain pisze:iwona66 pisze:wszystko było ładniejsze jak z naście kilogramów mniej na duszy było
i ładniejsze i rozmiary pasowały, a teraz to na takie chudzielce robią czy jak? może specjalnie numerację zaniżają?
zostaną nam chińczyki XXXXXXL

Moderator: Moderatorzy
PearlRain pisze:iwona66 pisze:wszystko było ładniejsze jak z naście kilogramów mniej na duszy było
i ładniejsze i rozmiary pasowały, a teraz to na takie chudzielce robią czy jak? może specjalnie numerację zaniżają?
iwona66 pisze:popieram też galoty
annette88 pisze:mOżna prosić o zdjęcie rozłożonej jedynki i wymiary ?
PearlRain pisze:Witam wszystkichnazywam się Emir mam skończone 15 lat.
Ostatnie urodziny spędziłem zamiast na imprezie w domu u doktora bo zasłabłem. To było 15 kwietnia, ponieważ w najbliższym czasie będę miał robione badania kontrolne poszperałem u Dużej i postanowiłem troszkę pozbierać na moje badania (biochemia, morfologia, bad.moczu, usg)
to moje zdjęcie z ostatnich urodzin
a tutaj wszystko co wyszperałem z zapasów dużej![]()
1.oryginalna nowa bluzeczka letnia marki Denim rozmiar 38, cena wywoławcza 15 złotych,duża rozmiar pomyliła, byłaby dobra 5 kilo temu![]()
licytuje[anette88 za wywoławczą :1luvu:
![]()
![]()
2.gatki damskie, idealne do spodni biodrówek w śmieszne miśki, rozmiar 40 cena wywoławcza 10 złotych
licytujeiwona66 za wywoławczą
![]()
![]()
![]()
3.drugie gatki damskie ten sam krój i rozmiar co te w miśki, z napisem "heart breaker" cena wywoławcza 10 zlotych
licytujeiwona66 za wywoławczą
![]()
![]()
![]()
4. zestaw kartek z kotami i kopertami, cena wywoławcza 10 złotych12 kartek i kopert w zestawie
licytujekasiek252 za 15 złotych
![]()
![]()
![]()
5. inny zestaw kartek z kotami, cena wywoławcza 10 złotych12 kartek i kopert w zestawie
licytujepucio79 za 12 złotych
![]()
![]()
![]()
6.skarpetki komplet jedne z serduchem i napisem "wild king" drugie w kocie łapki rozmiar 37-39, cena wywoławcza 10 złotych
licytujeiwona66 za 15 złotych
![]()
![]()
![]()
7. sznur wielkich pereł, cena wywoławcza 20 złotych
licytuje![]()
8.satynowa kosmetyczka w kolorze złota, cena wywoławcza 10 złotych
licytujedagmara-olga za wywoławczą
![]()
![]()
![]()
9.czarna lakierowana kosmetyczka, cema wywoławcza 10 złotych
licytujedagmara-olga za wywoławczą
![]()
![]()
![]()
wszystkie rzeczy są nowe, nieużywane, do wylicytowanej kwoty proszę doliczyć 5 złotych na koszty wysyłki
serdecznie zapraszam
bazarek potrwa do 24 maja do godziny 16.40
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości