wistra pisze:Czy ktoś karmi kota karmą Sanabelle Adult?
Potrzebuję zjęcie krokietów, najlepiej z linijką

Moje jadły bardzo chętnie. Nie pomogę w zdjęciu krokiecików, są to dość małe kuleczki, jeśli miałaś styczność z Profilum to są sporo mniejsze i bardziej okrągłe. Reszte karmy dałam tydzień temu babci dla "jej" bezdomniaków, bo jak wsypałam moim Profilum to nie chciały już Boscha (jadły go ok.rok - więc sądze, że mógł im się znudzić). W środę mama będzie u babci to jak jeszcze babcia będzie miała karmę to poprosze mame, żeby wzieła pare granulek i zrobię zdjęcie.
Czy któraś z Was karmiła kota karmą Husse? Dostałam kilka różnych próbek, koty jedzą chętnie (jak wszystko co nowe), ale, że nie jestem znawcą mogłabym poprosić o opinie nt.składu ? Dodam, że koty karmię Boschem i Profilum. Kiedyś kupiłam Orijena, ale za bardzo im nie smakował.
Exclusive outdoor(4360kcal/kg; 2kg/44pln)Składniki: Mięso z kurczaka, ryż, mączka pszenna, tłuszcze zwierzęce, wysłodki buraczane, kukurydza, suszone jaja, drożdże, suszone ryby, olej z ryb, mineerały fruktooligosacharydy (min.1%), lecytyna (0.25%), ekstrakt z Yucca
Analiza: Białko 32%, Tłuszcz 21%, Składniki mineralne 6%, Błonnik 1.5%. Lecytyna 0.25%, Wapń 1.1%, Fosfor 0.8%, Miedź 12mg/kg.
Kroketter kurczak i wołowina z warzywami (4080kcal/kg; 3kg/49pln)Składniki: Mączka przennicza, mączka wołowa, kurczak, kukurydza, hydrolizowane białko kurczaka, tłuszcz zwierzęcy, wysłodki buraczane, suszona ryba, drożdże, groch, sól
Analiza:Białko 32%, Tłuszcz 16%, Wilgotność 10%, Składniki mineralne 8%, Błonnik 2.5%. Wapń 1.4%, Fosfor 1%, Magnez 0.08%, Selen 0.51%, Miedź 15mg/kg, Żelazo 1500mg/kg , Cynk 140mg/kg, Jod 3mg/kg, Mangan 91mg/kg