Tworzysz nowy wątek na bazarku (
http://forum.miau.pl/viewforum.php?f=20&start=0) Wklejasz fotki (najlepiej miniaturki odsyłające do większego, lepiej widocznego zdjęcia), piszesz na kogo/co jest licytacja, wklejasz link do właściwego wątku, określasz cenę początkową, czas w jakim licytujemy (np xx dni od wystawienia aukcji do godz. xx:xx, albo xx dni od pierwszej oferty - wtedy datę i godzinę wyznaczy pierwsza oferta na aukcji). Śledzisz stale wątek, aktualizujesz pierwszy post kto w danym momencie licytuje, podrzucasz, żeby był widoczny i tyle.
Pieniądze ludzie zbierają różnie, ja zazwyczaj na swoje konto, a potem przelewam po odliczeniu kosztów przesyłki na konto docelowe, ale w przypadku jednego przedmiotu pieniądze mogą pójść od razu na konto docelowe. Tylko, że zostają jeszcze koszty przesyłki (chyba, że zasponsorujesz
) dlatego, żeby ludzie nie musieli robić kilku przelewów ja proszę jednak o zapłatę na swoje konto, a potem proszę fundację / DT na które zbieram o potwierdzenie dotarcia pieniędzy po zakończeniu aukcji.Ot i cała filozofia, przejrzyj sobie kilka bazarków i do dzieła! Tylko zastanów się co z ceną, bo ja nie wiem ile takie obrazy są warte

PS. A obrazy super