Moje MP6 i ... -cz. szósta-kończymy imprezowo i wspominkowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 20, 2010 6:07 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - czarujemy lato

Witajcie Cioteczki!'
Jak minęła nocka? Ja jakoś ostatnio wyspać się nie mogę.
Najwyraźniej mój organizm domaga się wolnego 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 20, 2010 9:29 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - czarujemy lato

Hop, hop!
Gdzie są wszyscy?

Erin

Post » Czw maja 20, 2010 10:31 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Jezdem, jezdem, :mrgreen:
Już pisałam na Aslankowym wątku, że foty robisz cudne, to i tu potwierdzę :ok:
Mamy nowego pooootfoooora tymczasa ups, a mój Daro mówił, że mnie zatłucze :ryk:
A było sobie tak ..... umówiłam się z kochaną Bogusią na obejrzenie stadka przy moim bloku ( mamuśka + 4 kicie srele ) do wyłapania a tu nagle przychodzi coś ładne, duuuuuże puchate, srebrne i na rączki się pcha to ja siup ... a tu się okazuje, ze kocurek pełnojajeczny, to..... wypuściłam, po 2 godzinach przybywa kochana Ania z Tż i wsparciem w postaci siatki - łapki - podbieraka :mrgreen: , a że towarzycho już najedzone ( karmione przez mła żeby wylezło :ryk: ) , to i łapać się nie dało i nagle przychodzi ....... tak, tak, coś ładne, duuuuuże puchate, srebrne i na rączki się pcha , no ....... nie wypuściłam, do domu go i jutro ciachamy, Kto kce takie miziaste , cudne, srebrne i o dziwo kuwetkowe cudoooo, kot tulak wyjątkowy :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw maja 20, 2010 10:45 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Witaj Iza!
No to nieźle :roll: :wink:
Widzę, że stadko się powiększa.
Za ciachanie :ok:

Erin

Post » Czw maja 20, 2010 11:08 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Ja już na śląskich śmieciach :wink:
Rany ... wielkie kciuki za powdzian. Trzymajcie się tam :roll: :ok: :ok: :ok: Ta niemoc rozwala ...
Eliza, pokaż nam fotasa tego puchatego-srebrnego :D
Izu, dużo osb teraz się skarży na złe spanie ...
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw maja 20, 2010 11:12 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

O, Ciocia Gosia - hejka! :)
Mam nadzieję, że wróciłaś bez przygód?

Ja za moment padnę na przysłowiową twarz :roll:

Erin

Post » Czw maja 20, 2010 11:16 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Erin pisze:Ja za moment padnę na przysłowiową twarz :roll:

A to dlaczego Izus?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw maja 20, 2010 11:20 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

kasia86 pisze:
Erin pisze:Ja za moment padnę na przysłowiową twarz :roll:

A to dlaczego Izus?

Witam, witam - Ciocia Ania coś też dziś zakręcona, bo nie czyta uważnie.
Spać mnie się chce! :wink:

Erin

Post » Czw maja 20, 2010 11:33 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Wróciłam całkiem fajnie, bez przygód :D W doborowym towarzystwie, bo cały przedział moich firmowych kolegów. Taaaaaka była impreza :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Czw maja 20, 2010 12:27 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

No to nieźle :ok:

Erin

Post » Czw maja 20, 2010 14:23 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Dzień dobry! :D A ja jutro jadę ponownie na Śląsk odebrać naprawiony już samochodzik :D Trzymajcie kciuki, żebym bez rewelacji i spokojnie na łono domu powróciła :wink:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw maja 20, 2010 14:33 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Kciuki som :ok:
Nanetko czemu aż na Śląsk autko ? 8O
Obrazek

psiama

Post » Czw maja 20, 2010 14:48 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

psiama pisze:Kciuki som :ok:
Nanetko czemu aż na Śląsk autko ? 8O

No bo jam Ślązaczka z urodzenia :D I rodzinka na Śląsku została, a konkretnie w Rudzie Śląskiej :D I w niedzielę byliśmy tam w odwiedzinach i się nasz samochodzik zbuntował i tam został się naprawiać :wink:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt maja 21, 2010 7:14 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Cześć Cioteczki!
Nanetko, kciuki są przez cały czas :ok:

U nas piękne słońce od rana - aż wierzyć się nie chce, że na południu taka masakra :roll: :(
Wczoraj oglądałam kilka relacji w tv - jak na to patrzyłam, płakać mi się chciało :(
I te zwierzaki pozostawione bez opieki, często zamknięte lub przywiązane łańcuchami i przez to skazane na nieludzki koniec :cry:
Takim "właścicielom" powinno się dobrze nakopać do ... i zabronić posiadania jakikkolwiek zwierząt.
Pewnie, że utrata dobytku boli, że jest strach o własne życie, ale jak można swoich przyjaciół zostawić na pastwę żywiołu?
No wytłumaczcie mi, bo ja tego pojąć nie mogę i nigdy nie pojmę :(
Ja bym nawet dokumenty była gotowa zostawić, byle tylko zdążyć wynieść kociaki z domu zagrożonego przez wodę.

Erin

Post » Pt maja 21, 2010 7:41 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - kciuki za powodzian!

Ja też tego nie rozumiem. Najpierw pakowałabym zwierzęta, dopiero później wartościowe rzeczy i dokumenty. Mogli chociaż odpiąć od łańcuchów, żeby dać choć cień szansy na ucieczkę...
U nas zagrożenie jest bardziej realne - część miasta jest poważnie zagrożona :roll: My mieszkamy w bezpiecznym miejscu, ale inni nie mają tego szczęścia... W 1997 roku Tż mieszkał na osiedlu blisko Wisły - jeździły samochody i megafonami ogłaszały, by być gotowym, mieć zapasy wody i żywności, bo nie wiadomo czy wały wytrzymają. Wszyscy byli przygotowani do ewakuacji. Tż mieszkał na pierwszym piętrze, a prognozy mówiły, że jeśli wały puszczą, to zaleje do połowy drugiego. Teraz idzie wyższa fala, a osiedle rozbudowano bardzo w stronę rzeki :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

[poprzednia][następna]