Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 23:22 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

I kącik z siankiem :lol: :lol: :lol:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 15, 2010 14:53 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Super ten kącik z siankiem, aż żal sprzątać :lol:
Mojemu też zachciało się dziś natury :twisted: wlazł na mrowisko i ani ruszy pupsko, a łapki już czarne od tej natury :roll: .. Telimena czy jak ? 8O :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Nie maja 16, 2010 15:56 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Marzenia11 pisze:I kącik z siankiem :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Marzeniu, widzę, że żyjecie bardzo ekologiczne, w zgodzie z naturą :D ja bym zostawiła :ok:
u mnie za to przedpokój zdobi karton po drukarce, na którym leży kilka wartw foli (takiej z bąbelkami). Nie mam serca wyrzucić, bo oba koty uwielbiają - najfajniejsze kocie łóżko :mrgreen:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Wto maja 18, 2010 20:27 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Witam
Pozdrowienia od narzeczonego.. ma się dobrze (po przeglądzie) a jego tłuszczyk, jeszcze lepiej :oops: Właśnie dostał kilka chrupek ponad normę, bo przytargał mi tu 0,5 kg chappi, nieotwarte, jeszcze z przed 2-3 lat, kiedy myślałam, że się dopsiłam.. piesek okazał się w trakcie sprawy sądowej, a wolontariusz nie wziął tego, co kupiłam na szybko (nagle obdarzona stróżem, który pilnował mojego domu, głównie przede mną :mrgreen: ) .. no i jak tu nie dać ? :| Karma schowana.. dieta nadal.. chyba ogłoszę święto narodowe, jak już z niej zejść będziemy mogli :oops: :oops: :oops: Ostania nadzieja w odrobinie ruchu.. leserek już w drodze :ok:
edit : literówka
Pozdrawiamy Serdecznie
lesna

Post » Śro maja 19, 2010 7:13 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

leserek :ryk: :ryk: :ryk:

Małe Czarne stają się coraz bardziej CZEKOLADOWE 8O 8O 8O właściwie czerni to już trudno uświadczyć.
Stado się żżyło ze sobą i najzabawniejsze jest to, czego się od siebie wzajemnie nauczyły. Już pisałam, ze Nuteczka zachęca inne do gonitwy stając pod ścianą, intensywnie się wpatrując i wykonując gwałtowny skok w górę z rozdzierającym okrzykiem - ostatnio widziałam to w wykonaniu mojej Małej i zrobiłam wielkie oczy 8O 8O 8O Moje rezydentki z kolei uwielbiają zabawę w "Duża goni kota" i Nuteczka zwłaszcza, ale Nusia i Notka również załapały, zę to jest super i teraz mam do przegonienia całą piątkę.
I ciągle probują dostać się na gorę do szafy, do Małej, ale jeszcze dużo walki przed nimi :lol: :lol: :lol:
Super zabawą jest stare pudło z krakvetu. Wycięłam w nim 3 dziury, które zostały rozszarpane, powiększone kocimi zębami, poza tym kocie zęby zrobiły nowe, kolejne, ale chowanie się do pudła i uciekanie z łbem w środku jest przednie, zwłaszcza w wykonaniu dużej Dużej.

Ach kociska kochane.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro maja 19, 2010 15:22 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Marzenia
A może ja Ci podrzucę moje słoniątko :mrgreen: .. Masz takie śliczne szczupłe kicie :love: , wziąłby się Kacuś za siebie, przy takich pięknościach :D Bo nam tu podszerstek linieje i coraz więcej widać :ryk: :ryk: :ryk:
Tylko jak ja bym bez niego wytrzymała :wink:
Serdeczne Pozdrowienia
lesna

Post » Śro maja 19, 2010 18:33 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

lesna pisze:Marzenia
A może ja Ci podrzucę moje słoniątko

No :mrgreen: Marzenia kiedyś oferowała mi swoje usługi kiedy Timuszka był niejadkiem
Takie kocie sanatorium :lol:

uwarka

Post » Śro maja 19, 2010 20:23 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

No, z uwagi na silne naciski ze strony Marzenki :ryk: :lol: wklejam zdjęcia Wielkiego MRU i zapraszam do nas na wątasa. :-)

viewtopic.php?f=1&t=111518

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro maja 19, 2010 20:39 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Mruśkowo pisze:
Obrazek

jak nazywa się ta pozycja ???

uwarka

Post » Śro maja 19, 2010 20:49 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

uwarka pisze:
Mruśkowo pisze:
Obrazek

Roboczo nazywamy to skrętem poprzecznym. :ryk: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro maja 19, 2010 22:33 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Dobry wieczór :D
Se przycupnę w kąciku i pokibicuję małym czarnym :D

Duża i Mała-cudniaste :1luvu: :1luvu:
Mizianki dla całego klanu kociastych :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro maja 19, 2010 22:40 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

A może ja Ci podrzucę moje słoniątko :mrgreen: .. Masz takie śliczne szczupłe kicie :love: , wziąłby się Kacuś za siebie, przy takich pięknościach :D Bo nam tu podszerstek linieje i coraz więcej widać :ryk: :ryk: :ryk:

nie ma problemu. Choć nie wiem, czy grubość podszerstka można zniwelować dietą :ryk: :ryk: :ryk:

lesna pisze:Tylko jak ja bym bez niego wytrzymała :wink:
Serdeczne Pozdrowienia

proponuję wymianę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jeden za pięć!

Marzenia11

Post » Śro maja 19, 2010 22:41 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

uwarka pisze:
A może ja Ci podrzucę moje słoniątko

No :mrgreen: Marzenia kiedyś oferowała mi swoje usługi kiedy Timuszka był niejadkiem

w tę stronę idzie mi znacznie łatwiej :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Śro maja 19, 2010 22:42 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

Mruśkowo pisze:No, z uwagi na silne naciski ze strony Marzenki :ryk: :lol: wklejam zdjęcia Wielkiego MRU i zapraszam do nas na wątasa. :-)

viewtopic.php?f=1&t=111518

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wielkie Mru przecudnej urody jest :love: :love:

Marzenia11

Post » Śro maja 19, 2010 22:43 Re: 9-m Małe Cz.-Nusia ma domek!:)Notka zaszczepiona :) FOTO s35

uwarka pisze:
Mruśkowo pisze:
Obrazek

LUZAK :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

[poprzednia][następna]