Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fiks pisze:Ponieważ nie wiem co się dzieje z Wszpasią, sama nie znam się na kotach poproszę Agnieszkę o rozliczenie konta (pieniądze, które wpłynęły na koty) oraz poproszę moderatora o zamknięcie wątku.
kinia098 pisze:Fiks pisze:Ponieważ nie wiem co się dzieje z Wszpasią, sama nie znam się na kotach poproszę Agnieszkę o rozliczenie konta (pieniądze, które wpłynęły na koty) oraz poproszę moderatora o zamknięcie wątku.
Szkoda
Fiks pisze:kinia098 pisze:Fiks pisze:Ponieważ nie wiem co się dzieje z Wszpasią, sama nie znam się na kotach poproszę Agnieszkę o rozliczenie konta (pieniądze, które wpłynęły na koty) oraz poproszę moderatora o zamknięcie wątku.
Szkoda
Kinia nie mam wyjścia. Sama nie poprowadzę wątku i jednocześnie nie pozwolę się obrażać.
Bo pisanie: "Kochany OTOZie z Lęborka i szanowna pani Agnieszko oraz założyciele tego wątku
wydaje się że ten wątek jest tylko po to aby wam na konto pieniadze wpłacać" uważam za wstrętne!
Tym bardziej, że nie jestem z OTOZu i za własne pieniądze dojeżdżałam z Rumi do Lęborka oraz kupowałam karmę dla psów i kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 106 gości