DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 17, 2010 19:59 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Nie wiem, momentalnie odechciało mi się wszystkiego :(

Moniu, ta moja pani doktor jest bardzo dobra... Tylko zegarka się nigdy nie trzyma :roll: :twisted:
Przeraża mnie wizja kolejnego zaczynania od zera gdziekolwiek indziej w nowym miejscu i z nowym lekarzem :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon maja 17, 2010 20:11 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze:Nie wiem, momentalnie odechciało mi się wszystkiego :(

Moniu, ta moja pani doktor jest bardzo dobra... Tylko zegarka się nigdy nie trzyma :roll: :twisted:
Przeraża mnie wizja kolejnego zaczynania od zera gdziekolwiek indziej w nowym miejscu i z nowym lekarzem :(
Znam ten ból - też się tego boję i nie lubię.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon maja 17, 2010 20:15 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze:Do tej pory wydawało mi się, że w prywatnych, wysokopłatnych ośrodkach traktuje się pacjentów inaczej niż w powszednich przychodniach.

Hm, chyba mają nadmiar pacjentów :roll: Ale w Medicover, gdzie moja firma wykupuje nam abonament, pomimo nadmiaru pacjentów zawsze jest uprzejmie i i zawsze jestem uprzedzana, że się przedłużyło, poprzedni pacjent się spóźnił, czy coś w tym guście. Co prawda na kompetencje lekarzy rzadko można tam liczyć :roll: Ale to chyba jak wszędzie.

Wielbłąd, już Ci kiedyś pisałam, że mam znajomego psychiatrę. Co prawda znam go prywatnie, ale wiem, że chłopak cały czas się kształci. Ostatnio zrobił doktorat, przyjmuje w szpitalu.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto maja 18, 2010 7:40 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Lekarka zadzwoniła do mnie wieczorem sama, z przeprosinami. Mam przyjechać dziś.
Jestem wściekła na to wszystko :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto maja 18, 2010 18:55 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wróciłam.
Chce mi się wyć.
Wygląda na to, że mogę zacząć leczyć się całkiem od nowa :( :( :(

Koty wychodzą z siebie.
Piotruś z wściekłością nawarczał na kant nowego drapaka 8O :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto maja 18, 2010 19:12 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Kasiu, trzymam kciuki! A może dobrze będzie zacząć na nowo,..ze świeżym spojrzeniem,innym podejściem lekarza? Nie wiem, tak się zastanawiam.. Może warto spróbować.
Głaski dla Drani. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 18, 2010 19:14 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze:Wróciłam.
Chce mi się wyć.
Wygląda na to, że mogę zacząć leczyć się całkiem od nowa :( :( :(

Koty wychodzą z siebie.
Piotruś z wściekłością nawarczał na kant nowego drapaka 8O :roll:

Widocznie drapak mu napyskował
Pozdrawiamy :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro maja 19, 2010 8:13 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Ciężko po kilku miesiącach dowiedzieć się, że jest właściwie jeszcze gorzej, niż było przed rozpoczęciem leczenia.

Działania osoby, która stanęła na głowie, aby tylko skutecznie się na mnie zemścić, najpierw walnęły oczywiście psychikę, ale niestety: psychika wkrótce zaczęła się też pastwić nad całym organizmem. Stąd te guzki, krwotoki, słabnięcia, puchnięcie, tycie...
Nie wiem, czy to wszystko ma jedną i tę samą nadrzędną przyczynę. Czy gdyby nie czyjaś wściekła nienawiść, nie byłabym teraz w takim stanie jakim jestem. Nie wiem. Chciałabym jeszcze się podnieść. Przecież nie mogę inaczej - nie jestem sama, nie mogę pozwolić sobie na beztroskę.

Rano znów chwiały się pode mną nogi i uciekał oddech, zastanawiałam się nad pójściem do przychodni zamiast do pracy... Wytłumaczyłam sobie, że nie, że nie mogę, że muszę dać radę. Siedzę i gapię się w monitor zamiast pracować, chce mi się płakać, bo zwyczajnie nie daję rady :(
Uciec, tylko uciec :(

Wielbłądzio

Post » Śro maja 19, 2010 8:18 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Przytulam mocno.
Ciezko mi napisac cos madrego, bo kolano napierdziela mnie dzis tak, ze tyko odliczam godziny do nastepnego proszka przeciwbolowego.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Śro maja 19, 2010 14:54 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Przetrwałam kolejny dzień w pracy. Chce mi się płakać. Chyba pora szukać sobie nowej roboty :( Czy takie jak ja zawsze zawsze muszą z każdego miejsca uciekać z podkulonym ogonem...?

Wielbłądzio

Post » Śro maja 19, 2010 19:04 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Pozdrawiam :1luvu:
I co, chyba nie odcięli Ci miau?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw maja 20, 2010 7:14 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Ano nie odcięli :)
Jeśli jeszcze odetną, to któregoś dnia wreszcie skutecznie tu zdechnę z nudów :roll:
Do większości stron oprócz miau dostępu brak :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw maja 20, 2010 7:18 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio, tak jak Ci pisałam w pw, mam świetną lekarz psychiatrę. Pracowałam z nią kilka lat i jako jedynego lekarza w Polsce, mogę z pełną odpowiedzialnością polecić.
1. Super kontakt z pacjentem - ona jest przede wszystkim człowiekiem, potem lekarzem.
2. niezwykle mądra i ma dużą wiedzę. Patrzy na człowieka całościowo, nie tylko na "tę jego część" którą się zajmuje.
3. nie faszeruje niepotrzebnie lekami, zaczyna od małych dawek i patrzy na efekty, słucha opinii pacjenta.
4. jest naprawdę bardzo dobra i stąd jedna wada - potwornie długie kolejki. Ale jak się zdecydujesz to mozę Ci jakoś pomogę pokonać i to.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 20, 2010 8:21 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Marzeniu, dziękuję serdecznie :1luvu: , na razie jestem zdecydowana zostać u tej lekarki, do której chodzę od kilku miesięcy. Wydaje mi się, że jest bardzo dobra (z lekami też uważa i zaczyna od b. malych dawek), liczę na to, że cotygodniowy kontakt (zamiast raz na dwa czy półtora miesiąca) przyniesie jakieś pozytywne efekty :roll:
Nie wiem, ile jeszcze wytrzymam takiego życia jak teraz, ale wydaje mi się, że na ewentualne efekty też trzeba poczekać minimum kilka tygodni :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Czw maja 20, 2010 8:25 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze:Ciężko po kilku miesiącach dowiedzieć się, że jest właściwie jeszcze gorzej, niż było przed rozpoczęciem leczenia.

tak napisałaś i mój post jest w odpowiedzi.
Trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]