Funia - Srunia czyli CKNilam :-0

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 17, 2010 9:07 Funia - Srunia czyli CKNilam :-0

no to się doigrałam :twisted: chłop prawie spakowała dwie reklamówki i się wyprowadza :twisted: powód - szary, miziaty i jak piąta kolumna

piękne popołudnie jakiś miesiąc temu - wychodzę z pracy i oczom nie wierzę - siedzi na na parkingu i brzuchem zamiata - matko będzie tu rodzić czy jak :?: uciekła - parę telefonów i w razie czego umówiony wet w pogotowiu :-) znikła - nie było jej parę dni i potem znów wylazła mi pod nogi - w auto i do weterynarza - trudna decyzja - dziś wiem że dobra - bardzo duży miot i nie przeżyliby ani ona ani maluchy - pewnie dlatego do mnie przyszła

zamieszkała w moim gabinecie - grzeczna, czysta i bardzo spragniona "ludzia" dla siebie, powoli doszła do siebie, brzuszek się zagoił i powoli odrastają włoski - je bardzo łapczywie jakby bała się że zaraz zniknie miseczka, powoli zaczęłam ja wypuszczać na pokoje - pierwszego dnia spuściła łomot Lafiemu, potem się dostało Babci Tekli i królewnie - wzięła w posiadanie salon i sterroryzowała stado

ja nazywam ją Nilam - chłop Funia - srunia - jest strasznie kochana, nie odnajduje się w stadzie, kocha człowieka, bardzo czysta, miziata - mój koci ideał - ale nie może u mnie zostać :(

Filip - boi się wychodzić spod łózka, a po roku mieszkania było go już widać teraz znów się chowa na nasz widok, Babcia Tekla odchorowuje i martwi mnie najbardziej bo na starość potrzeba jej spokoju a nie kocich zadym, Lafi jakoś sobie radzi sika czasem na dywanik a Kirunia bedzie miała koleją operację na ząbki

szukamy domku :wink:

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Pon maja 17, 2010 21:09 Re: Funia - Srunia czyli CKNilam :-0

to jest Nilam - właśnie śpi koło mnie i tylko czasem warknie jak któryś z kotów próbuje wejść do salonu - jak wróciłam z pracy to w drzwiach już opowiedziała mi co się działo w domu a potem jak pies biegała przy nodze, plaskając resztę po głowach jak się któryś odważył bliżej podejść po swoją codzienna porcje głasków

http://img197.imageshack.us/img197/5594/nilam.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/609/nilam1.jpg

marcela35

Post » Śro maja 19, 2010 15:09 Re: Funia - Srunia czyli CKNilam :-0

Witam WAS piekne kobity :!: :!: :!:
Zakladamy klub SZARYCH. Mam Myszka, Szyszke, Blade, Kasie + Twoja Nilam.
Ale to SA koty :ryk: Twoja Nilam to taka Tequila, Bardzo podobna BARDZO BARDZO :P
Potem klub czarnych, tych z Egiptu, Babcia Tekla no i moja masakrycznie wymeczona Pela :cry:
Wlasnie po nia jedziemy. Sama sie boje co to bedzie :cry:

Same Hitki tu, potrzebujemy banerkow innych kociatych. Razniej bedzie im szukac razem domkow stalych
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Śro maja 19, 2010 18:47 Re: Funia - Srunia czyli CKNilam :-0

Blade to grzeczny kociak przy Nilam :evil: :twisted: :evil:

wszyscy trzymamy łapki i ogonki za Pelcie :kotek: :kotek: :kotek:

nasza Babcia Tekla też jakoś niewyraźnie wygląda :( ale się trzymamy :1luvu:

marcela35

Post » Wto cze 01, 2010 22:23 Re: Funia - Srunia czyli CKNilam :-0

Mam tylko tyle sily aby WAS pozdrowic.
Jak tam Funia Srunia dalej kroluje :?: :?: :?: :ryk:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Pt cze 04, 2010 7:54 Re: Funia - Srunia czyli CKNilam :-0

moja Droga - NIlam się "socjalizuje" - z Teklą i Kira ma rozejm :-) Lafi obrywa o nosie ale z Filipem - to jest grubsza sprawa :-)

Nilam śpi pod łóżkiem w sypialni a tam stoi koszyczek Filipka i leżą jego piłeczki i wygląda na to że się dogadali - wiecie Polaków nocne rozmowy bo
1. NIlam bawi się piłeczkami Filipa a Filipek pozwala i od dłuższego czasu żadnej nie pożarł :-)
2. urządzają gonitwy i zabawy w chowanego
3. doprowadzają do szału mojego TŻ

jednym słowem chyba zaczyna być ok

marcela35