Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 18, 2010 20:32 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

CoolCaty pisze:Słuchajcie, ktoś musi być w sobotę w schronisku, poprostu musi!!!!

ech......................my przyjedziemy...

Aniu w schronie są jakieś rękawice do łapania kotów? Gołymi łapami nie zamierzam Lalki lapać.

O której ma ta pani przyjechać?
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 18, 2010 21:02 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

magdaradek pisze:ja mogę spróbować przejąć któryś z portali, np. alegratkę.
Proszę o instrukcje.

na alegratce mam da konta, jest limit na 20 ogłoszeń na jedno konto bodajże
Dzięki, Madziu, mailem prześlę loginy i hasła.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto maja 18, 2010 21:47 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Lalka i Irinka będą przełożone do jednego boksu w szpitaliku. Obroże im zdejmę. Nie trzeba będzie ich łapać, tylko zapakować w boksie do transporterków. A najlepiej jak pani Małgosia przyjedzie, to włożyć otwarte jej transportery do boksu i wyjąc koszyki wiklinowe kotów, to same wejdą do transporterków.
Satyrki jak zawsze niezawodni, ale mają kawał drogi. Może ktoś z Łodzi jednak mógłby przyjechać na 10-tą?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto maja 18, 2010 21:50 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

kiche_wilczyca pisze:Aniu w schronie są jakieś rękawice do łapania kotów? Gołymi łapami nie zamierzam Lalki lapać.

To jest aż tak źle? ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto maja 18, 2010 21:52 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

ja niestety pracuję
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto maja 18, 2010 22:01 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Cameo pisze:
kiche_wilczyca pisze:Aniu w schronie są jakieś rękawice do łapania kotów? Gołymi łapami nie zamierzam Lalki lapać.

To jest aż tak źle? ;)

no ślad po łapaniu Saszki mam na ręce :P

CoolCaty pisze:Lalka i Irinka będą przełożone do jednego boksu w szpitaliku. Obroże im zdejmę. Nie trzeba będzie ich łapać, tylko zapakować w boksie do transporterków. A najlepiej jak pani Małgosia przyjedzie, to włożyć otwarte jej transportery do boksu i wyjąc koszyki wiklinowe kotów, to same wejdą do transporterków.
Satyrki jak zawsze niezawodni, ale mają kawał drogi. Może ktoś z Łodzi jednak mógłby przyjechać na 10-tą?

Oooo niezły patent :mrgreen: :ok:

WarKotka

Post » Śro maja 19, 2010 7:47 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

kurde no, przyjechałabym, ale o 10.15 zaczynam egzamin z rozrodu, naprawdę nie dam rady :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro maja 19, 2010 12:12 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Irinka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :dance: :dance: :dance: :dance: :torte:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro maja 19, 2010 16:44 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Dziewczyny, przykro mi, że w kwestii ogłoszeń nie mogę pomóc. Moj debilizm w tej kwestii pewnie dałoby się przeskoczyć, ale w domu dysponuję tylko iPlusem, który ledwie działa (mieszkam na zadoopiu), a w pracy nie zawsze mogę...

Cieszę się ogromnie, że w ostatnią sobotę miałam wielkie szczęście i przyjemność poznać niektóre z Dobrych Duszków (Anię CC :1luvu: , Martę :1luvu: , Anetkę :1luvu: , Krzyśka :1luvu: i Anię Pisiokotka :1luvu: -w domku), które czuwają nad schroniskowymi biedami. A jedną, co już znałam (niejaką Ingę :1luvu: ), uściskać w nogę ulokowaną na drabinie :wink:
Cudowni, wrażliwi z Was ludzie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję za wszystko co robicie dla tych bied :!: :!: :!:
Ściskam serdecznie i dołączam pozdrowienia dla Pani Asi, opiekunki kociarni :1luvu:

Za wszystkie koty, które czekają po niewłaściwej stronie siatki zaciskam kciuki nieustająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro maja 19, 2010 17:45 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

bazą kotów na stronie schronu sie zajmę, tylko pls pls dosyłajcie zdjecia w rozmiarze max dłuższy bok 530px - nie muszę ich wtedy zmniejszać

w przyszłym tyg. nie ma mnie w Łodzi i na necie.
Można wysyłać do marcina - mail pod zdjęciami kotów na stronie schronu.

Sis

Post » Śro maja 19, 2010 18:15 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

jerzykowka pisze:Dziewczyny, przykro mi, że w kwestii ogłoszeń nie mogę pomóc. Moj debilizm w tej kwestii pewnie dałoby się przeskoczyć, ale w domu dysponuję tylko iPlusem, który ledwie działa (mieszkam na zadoopiu), a w pracy nie zawsze mogę...

Cieszę się ogromnie, że w ostatnią sobotę miałam wielkie szczęście i przyjemność poznać niektóre z Dobrych Duszków (Anię CC :1luvu: , Martę :1luvu: , Anetkę :1luvu: , Krzyśka :1luvu: i Anię Pisiokotka :1luvu: -w domku), które czuwają nad schroniskowymi biedami. A jedną, co już znałam (niejaką Ingę :1luvu: ), uściskać w nogę ulokowaną na drabinie :wink:
Cudowni, wrażliwi z Was ludzie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję za wszystko co robicie dla tych bied :!: :!: :!:
Ściskam serdecznie i dołączam pozdrowienia dla Pani Asi, opiekunki kociarni :1luvu:

Za wszystkie koty, które czekają po niewłaściwej stronie siatki zaciskam kciuki nieustająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja szalenie się cieszę, że Ciebie poznałam :) :) :) :) Już wcześniej wiedziałam, że Poznaniacy to wspaniali ludzie, ale dzięki Tobie po prostu ich pokochałam :1luvu:
Jesteś najbardziej Dobrym Duszkiem, ze wszystkich Dobrych Duchów :1luvu:

WarKotka

Post » Czw maja 20, 2010 13:18 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Gorąca prośba.

Poniewaz obecnie nie zajmuję się już koordynacją ogłoszeń kocich, kto mógłby przejąć?
W 1 poście nadal jest aktualna lista, mam ją tez w arkuszu excela, mogę przesłać na maila osobie chętnej do zajęcia się tą sprawą. Jeśli dostanę gotową listę do wrzucenia do 1 postu, mogę dorzucać.

Warto też przesyłać info na całą listę mailingową, gdy jakiś kot pójdzie do adocji/odejdzie bądź dosyłać nowe. Co jakieś dwa tygodnie przesyłałam całą listę ogłoszeń (czyli to co w 1 poście) na listę mailingową.

Aktualną listę mam u siebie. Zwróćcie uwagę, czy macie dobry mail do Dama Ya.

Jeśli chętny się nie znajdzie, po prostu nie będzie aktualizacji postu i może się zrobić bałagan.

To tyle w temacie spraw organizacyjno-porządkowych, przez niektórych zwanych rządzeniem się ;)

Sis

Post » Czw maja 20, 2010 19:37 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

To ja informuję, że kochany Klocek vel Rudolf vel Tytus, ostatecznie ma na imię Tytus i zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw maja 20, 2010 19:41 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Satyr77 pisze:To ja informuję, że kochany Klocek vel Rudolf vel Tytus, ostatecznie ma na imię Tytus i zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :mrgreen:

:ok: :dance: :dance2: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt maja 21, 2010 0:29 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

bazarek dla maluszków w dt u Goski_bs:
viewtopic.php?f=20&t=111575

Sis

[poprzednia][następna]