Mysza pisze:Gibutkowa pisze:Przekopuję się dalej, mam nadzieję że choć boksy pootwierali, może niektóre z psów gdzieś dopłynęły na suchy ląd![]()
zacznij czytać od końca?
Na końcu jest chaos, bo to są 3 tematy w jednym. Sama zobacz
Moderator: Estraven
Mysza pisze:Gibutkowa pisze:Przekopuję się dalej, mam nadzieję że choć boksy pootwierali, może niektóre z psów gdzieś dopłynęły na suchy ląd![]()
zacznij czytać od końca?
Katia80 pisze:Tam są ludzie gotowi pomóc, w Krakowie sie udało, czemu tam nie?
Czy jeżeli na miejsce dotrze Fundacja, ich wysłuchają? I oddzielą kilku strażaków czy żołnierzy, kto tam pomaga, żeby pomógł psom?

Gibutkowa pisze:http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA!/page12

Boo77 pisze:Katia80 pisze:Tam są ludzie gotowi pomóc, w Krakowie sie udało, czemu tam nie?
Czy jeżeli na miejsce dotrze Fundacja, ich wysłuchają? I oddzielą kilku strażaków czy żołnierzy, kto tam pomaga, żeby pomógł psom?
Nie wiem. Tam na miejscu nie ma chyba nikogo konkretnego z kim dałoby się porozmawiać, kto udzieliłby jakichkolwiek pewnych, rzeczowych informacji.
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Nie mieszajmy informacji z wczoraj z dzisiejszymi, potwierdzonych (z podaniem źródła) z niepotwierdzonymi bredniami. Bo będzie burdel i nic więcej. Darujmy sobie kopiowanie wątków bez podania źródła informacji! (konkretnej osoby, która widziała/rozmawiała np. z kierownikiem schronu)
Gibutkowa pisze:Przekopałam się... Sytuacja wygląda tak:
1. Nie wiadomo czy psy żyją - wody w schronie jest ponad pół metra ale kierownik twierdzi że kojce są suche- nie ma potwierdzonych informacji czy psy przeżyły czy nie
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Gibutkowa pisze:Przekopałam się... Sytuacja wygląda tak:
1. Nie wiadomo czy psy żyją - wody w schronie jest ponad pół metra ale kierownik twierdzi że kojce są suche- nie ma potwierdzonych informacji czy psy przeżyły czy nie
No i co to ma być za informacja????????????? Nie piszmy nic, jeśli mamy pisać bzdury!

maggia pisze:Ja też kopiuje z dogo
dostałam info, że koty potopione od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććć ććććććććććććććććććććććććć ććććć a kojce suche tak?????
http://www.dogomania.pl/threads/185776- ... BA!/page56
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kota_brytyjka i 50 gości