Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 16, 2010 14:16 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Niebieska kotka poszła dzis do adopcji - mam nadzieję, że nie wróci do schroniska. Nowy właściciel dokładnie poinformowany o wszystkim i podjął się adopcji. Zobaczymy.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie maja 16, 2010 14:50 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Jasmina pisze:Przemoc :ok: , agresja :ok: , złośliwości :ok: , intrygi :ok: , awantury i wrzaski :ok: :ok: :ok: :ok: , etc....

KANIBALIZM - :conf: :strach: :conf: :strach: :conf: :strach:

Interpretacja ( dla zaspanych i P. serniczek):
Autorka miała na myśli, że może się trochę poprzepychać, powrzeszczeć i poawanturować,a co tam :roll: ale żeby od razu KOGOŚ ZŻERAĆ, to nie ma do tego gotowości ani warunków psychofizycznych :?
Poza tym autorka, wbrew pozorom, BARDZO LUBI SERNICZKA ( tu następuje niepoprawne politycznie wyznanie pozytywnego odniesienia emocjonalnego do drugiej istoty ludzkiej pokrewnej w sensie stosunku do rzeczywistości, aczkolwiek momentami wrednej) :smokin: :smokin: :smokin:

CoolCaty pisze:Niebieska kotka poszła dzis do adopcji - mam nadzieję, że nie wróci do schroniska. Nowy właściciel dokładnie poinformowany o wszystkim i podjął się adopcji. Zobaczymy.

No nie mówiłam - mamy BARDZO DOBRY DZIEŃ :ok: :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Pon maja 17, 2010 8:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Puchatki dziękują jerzykowce za wpłatę :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon maja 17, 2010 13:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Witajcie Cioteczki, coś wreszcie ruszyło mi się ws. Heksy. Czy macie "swojego człowieka" w Krakowie. Mam chętny domek z Krakowa, pierwotnie miała być Warszawa, ale lepiej zabrzmiał Kraków - są tam nawet dwie oferty adopcji - na potwierdzenie jednej czekam jeszcze.

Czy możecie mi kogoś polecić na wizytę w Krakowie ?

eliza_sk

Od: Wto wrz 30, 2008 9:25

Post » Wto maja 18, 2010 14:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

viewtopic.php?f=1&t=111442

Wiem, że o DT ciężko, ale może znacie kogoś kto weźmie na DT niewidomego puchatka? :(
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Śro maja 19, 2010 10:53 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

poprosiłam o konto-pomożemy sfinansować badania kicia :?
Serniczek

Post » Śro maja 19, 2010 10:56 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Serniczek pisze:poprosiłam o konto-pomożemy sfinansować badania kicia :?

Serniczku.. :1luvu:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro maja 19, 2010 11:57 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

poszła prośba do Estre o stówkę.....kiciuś ma miec dziś badania
Serniczek

Post » Czw maja 20, 2010 18:37 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Serniczek pisze:poszła prośba do Estre o stówkę.....kiciuś ma miec dziś badania

Pucio otwiera się coraz bardziej- już nie kuli się w kącie, siedzi dumnie wyprostowany, rozgląda się ciekawie, nieco łazi po klatce. Dał się wyczesać i wygłaskać :mrgreen:
Wetki oceniły jego wiek na ok 3 lat- jest zadbany, grubaśny, ma nieskołtunioną sierść bez śladów pcheł czy innych paskudztw.

Pobrano krew na badania i mocz. Na morfologię i mocz pojechały do laboratorium i wyniki będą jutro/pojutrze, biochemia już teraz bo zrobiona u nas:

GLU 136 MG/DL
GOT 26,7 U/L
GPT 43,3 U/L
ALP < 20.0 U/L
CREA 1,50 MG/DL
UREA 44,2 MG/DL

Ja się nie znam, nasze wetki powiedziały, że wszystko jest jak najbardziej ok
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Czw maja 20, 2010 18:40 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Puchatki dziękują kikkerze, jasdor oraz jolci113 za wpłaty :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pt maja 21, 2010 8:29 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Witajcie,
Hexa pojechała wczoraj do swojego domku w Krakowie - proszę zatem o zdjęcie jej z Puchatkowa. Mam kilka kontaktów po niej - będę odpisywała ludziom, że jest już nieaktualna - gdzie mam ich odsyłać, bo na Puchatkowie tylko 2 kociaki są - czyżby tylko 2 nieszczęśniki były do adopcji ? Podajcie mi proszę jakiś link gdzie macie swoje kocury, to popodsyłam ludziom.

eliza_sk

Od: Wto wrz 30, 2008 9:25

[poprzednia][następna]