Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:Lutra zapomniała powiadomić, lutra walczy o Lolsona, który się wydurnia i chowa marzenia o syjamie, co sprzyja walce, ale i roztaczać każe katastroficzne wizje
Tweety pisze:kastapra pisze:Ja częściowo odwodniłam swoją zalaną piwnicę![]()
Maluchy są cudne,już takie kociakowate a nie szczurkowate, Agatka ma dość uwięzi,trzeba będzie faktycznie coś wymyślić, bo dziewczyna dostanie odleżyn.
A czemu Rysio wrócił ??
koty wróciły, bo teraz ich opiekunowie dla odmiany chcą mieć dzieci i niech mnie ktoś nie pyta co ma jedno wspólnego z drugim ani też co jedno drugiemu przeszkadza, bo ja mam dzieci troje a kotów, jak liczyłam przed chwilą, 10, w tym jeden kot pojawił się kilka miesięcy przed Moniką ...
kastapra pisze:Btw w Rosji po dziś dzień kobiety wierzą, że jak włożą w trakcie porodu nóż pod materac, to ból będzie mniejszy....
kosma_shiva pisze:według zikit.pl z godź. 23.45 ulica Rybna zamknięta
Leone pisze:kastapra pisze:Btw w Rosji po dziś dzień kobiety wierzą, że jak włożą w trakcie porodu nóż pod materac, to ból będzie mniejszy....
A w Polsce ludzie wierzą, że jak przebiegnie im drogę czarny kot, to będzie nieszczęście.
Przepraszam, ale wyjątkowo nie lubię takiego uogólniania.
Liwia pisze:Dziewczyny, Radio-Kraków ma teraz super słuchalnośc, może puściliby ogłoszenia z prośbą o pomoc? Niestety, nie mam telefonu do Katgral ale może ktoś mógłby zadzwonić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 120 gości