Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 18, 2010 19:24 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

pragnę nr 10 :twisted: w sposób nieopanowany!
A bluzeczki to nie mam czym wpychać :evil:
Górę mam wątłą...
ale misiaka chcem !!!! kup teraz!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto maja 18, 2010 19:45 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

Zapisuję, dzięki!
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto maja 18, 2010 19:56 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

:D same bazarkowe cuda :D :D :D
ale wszystko na szkielety :evil:
jest coś powyżej "M" :oops: :oops: :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto maja 18, 2010 20:07 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

nr 5 kup teraz
ObrazekObrazek
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Od: Śro kwi 09, 2008 15:11

Post » Wto maja 18, 2010 20:15 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

kubeczek pisze:nr 5 kup teraz

dziękuję, zapisuję :)
Obrazek

slapcio

Post » Wto maja 18, 2010 20:17 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

Hanulka pisze::D same bazarkowe cuda :D :D :D
ale wszystko na szkielety :evil:
jest coś powyżej "M" :oops: :oops: :oops:

na tym bazarku nie ma, ale będę mieć na uwadze :wink:
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 7:15 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

Czy można prosić o wymiary 8 ?

Tej od mamy TŻ
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Śro maja 19, 2010 9:15 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

musia pisze:Czy można prosić o wymiary 8 ?

Tej od mamy TŻ

Proszę uprzejmie :D
szerokość po pachami: 44 cm (bez rozciągania - kilka cm więcej można włożyć :wink: ) Długość mierzona z przodu/tyłu to 58 cm, na tych przedłużeniach na biodrach dochodzi do max 71 cm :) Skład 100% bawełny.
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 10:11 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

Kolory też moje ...

ale szkoda. W obwodzie pod pachami to ja mam 94-96 cm.

Ciut mała.

Ale polecam się na przyszłość.

Khaki, zgniłe zielenie itp.
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Post » Śro maja 19, 2010 10:45 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

Bluzeczka rozciąga się do ponad 50 cm, choć to już uważam za przesadę, bo materiał ma być w pionowe "zagniotki" a nie taki napięty :wink: Do 48 cm pod pachami rozciąga się bez najmniejszego problemu, tym bardziej że to wypada jeszcze powyżej linii dekoltu, więc nie ma sytuacji że "rozlezie się" na linii zapięcia. Ona jest tak uszyta, że przód jest nieco szerszy niż plecy, więc biust ma się gdzie zmieścić :) pomiar który podałam wczesniej był robiony na płasko, tak jak naturalnie sie po rozłożeniu układa materiał.

Jeśli nikt nie kupi bluzeczki to jak mi przypomnisz wezmę ją ze sobą jadąc do Katowic (może jeszcze w maju :roll: ) to obkukasz na żywo i wtedy zdecydujesz :)

a ja wygrzebałam jeszcze 2 bluzeczki - zaraz obfocę i dołożę, zapraszam do oglądania :D
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 11:35 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

Standartowe M się wciśnie do bluzeczki nr 6 ? Mogę poprosić o wymiary i wstępną rzerwację ? ;)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro maja 19, 2010 11:41 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

Według mnie powinno, to angielska rozmiarówka a tam ludzie jakby więksi :ryk: wymiary: nr 6 dł 60 cm, szer ok. 39 - rozciąga się jeszcze sporo. Trzeba mieć trochę biustu bo dekolt sporawy. Ja noszę XS/S i jest na mnie za duża. Najlepiej zmierz swoje bawełniane T-shirty dla pewności :D Acha, te hafty/aplikacje przechodzą trochę na plecy z jednej strony - bardzo fajnie to wygląda :ok:

Dodałam 2 nowe bluzeczki :D
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 12:49 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

slapcio pisze:
Jeśli nikt nie kupi bluzeczki to jak mi przypomnisz wezmę ją ze sobą jadąc do Katowic (może jeszcze w maju :roll: ) to obkukasz na żywo i wtedy zdecydujesz

Dobra, zawierzam kupuję.

Kiedy będziesz w Katowicach.

Bo ja wyjątkowo wybywam z Katowic 28-29-30 maj.

Wystawiamy się w Serbii (o ile dojedziemy przez deszcze)

musia

Post » Śro maja 19, 2010 14:27 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

to zależy od szefa. Odwiedzam rodziców głównie kiedy jeżdżę na Śląsk służbowo, z przyczyn ekonomicznych - ale zwykle ok 1 raz w miesiącu jestem :) To przemyśl czy kupujesz czy się wstrzymasz może uda się przymiarka (ale w międzyczasie kto inny może ją kupić: ryzyk-fizyk :lol: )

a co za wystawa w Serbii? Psy czy koty?

wpłynęła kasa:
- zabers (postaram się jutro wysłać)
- kubeczek (dostawa osobista zrealizowana :lol: )
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 14:41 Re: Dość duże ciuchowisko dla niezbyt dużych dziewczyn (xs-m)

można wymiary 13 a - długość i pod pachami?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]