Moje tymczasy - watek do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 18, 2010 7:35 Re: Moje tymczasy

:D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto maja 18, 2010 11:15 Re: Moje tymczasy

IKA 6 pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie. Bardzo się ciesze za odwiedziny. Przepraszam, ze na starym wątku nie ma nowego adresu, ale tym razem Moderator zadziałał wyjątkowo szybko :mrgreen:
Z nowości . Następne dwa maluchy maja otwarte oczka. A Bu zaczyna bawić się w niańkę. U nas leje, jest paskudnie i muszę jak najszybciej rozpalić w kominku :ryk:

oooo, masz kominek? A panie na wątku Liwii nie podały tego szczegółu.... pewnie palisz w nim papierami....(przepraszam) :D :D :D :D :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto maja 18, 2010 11:27 Re: Moje tymczasy

No bo on jest bardzo mały ( 2,6 wysoki x 1,5 szeroki i głęboki na 1 m) i trochę niezauważalny, a do niego są podłączone kaloryfery. A pale dębem i bukiem :evil: Kasiu przecież wiesz, ze sie nie gniewam. A pożartować tez umiem :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto maja 18, 2010 11:53 Re: Moje tymczasy

IKA 6 pisze:No bo on jest bardzo mały ( 2,6 wysoki x 1,5 szeroki i głęboki na 1 m) i trochę niezauważalny, a do niego są podłączone kaloryfery. A pale dębem i bukiem :evil: Kasiu przecież wiesz, ze sie nie gniewam. A pożartować tez umiem :ryk: :ryk: :ryk:

eee bo ja mam absurdalne poczucie humoru :D :D . wszystko rozumiem, ale jeśli stosy płoną tak wysoko, ze dym przesłania słońce, to troszki kaszlę :D :D :D :D :D :D :D

CatherineTheGreat

Post » Wto maja 18, 2010 11:58 Re: Moje tymczasy

Wiesz zaczyna u nas na Forum odżywać idea Wielkiej Inkwizycji :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Wto maja 18, 2010 12:03 Re: Moje tymczasy

IKA 6 pisze:Wiesz zaczyna u nas na Forum odżywać idea Wielkiej Inkwizycji :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dlatego rzadko piszę. Stefcia woli :D :D :D :D

CatherineTheGreat

Post » Wto maja 18, 2010 12:41 Re: Moje tymczasy

CatherineTheGreat pisze:
IKA 6 pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie. Bardzo się ciesze za odwiedziny. Przepraszam, ze na starym wątku nie ma nowego adresu, ale tym razem Moderator zadziałał wyjątkowo szybko :mrgreen:
Z nowości . Następne dwa maluchy maja otwarte oczka. A Bu zaczyna bawić się w niańkę. U nas leje, jest paskudnie i muszę jak najszybciej rozpalić w kominku :ryk:

oooo, masz kominek? A panie na wątku Liwii nie podały tego szczegółu.... pewnie palisz w nim papierami....(przepraszam) :D :D :D :D :D

Kominek oczywiście w kawalerce :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 18, 2010 13:02 Re: Moje tymczasy

Gibutkowa pisze:
CatherineTheGreat pisze:

Kominek oczywiście w kawalerce :mrgreen:

A można wiedzieć gdzie takie kwalerki z kominkami sprzedają :?: :?: Kurcze, na moich apartamentach się nie mieści :ryk: może czas wymienić.. ;)
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Wto maja 18, 2010 14:11 Re: Moje tymczasy

Że tez Wy nie macie takiej wyobraźni :( Acha zapomniałam dopisać, ze maksymalna moc kominka o ogrzanie 100 m2. No ale może oni maja rację po co mi taki wielki kominek 8O
Odwiedziła mnie dzisiaj Gosiara. Przed chwila pojechała. Jak bedzie miała ochote to może coś powie :mrgreen:

IKA 6

Post » Wto maja 18, 2010 16:00 Re: Moje tymczasy

A powie,powie :twisted: Taka kawalerke też bym chciała mieć a nie być na łasce teściowej :evil: Kociambry wymiziane dosłownie :) Wszystkie kochane jak zwykle tylko trochę się wymieniły z kolegami ,które do adopcji pojechały :) Do serca przypadł mi Adaś z Palucha który nie schodził z kolan,malucieńka buraska(kociak)Przepraszam Krysiu ale mówiłam Ci ze zapamiętam max 3 imiona :oops: No i Mruczek bojazliwy po chwili trzymania na ręku włączył się traktorek :1luvu: Mamusia z maluszkami cudny widok maluteńkie już oczęta otworzyły..."kawalerka"przytulna i elegancka w spokojnej dzielnicy kociarzy po drodze miziałam uliczne kociska bardzo zadbane z obróżkami na szyi :wink: Oczywiście tradycją już stało się że wyszłam z nie pustymi rekami :oops: Kosmetyki z Avonu :ok: Ula bardzo dziękuje za szminki,testuje teraz przy lustrze :ok: Ja pachnę perfumami a moje futra wcinają dobrą karmę :ryk: U Krysi jest wesoło koty rozrabiają ile wlezie co chwila któryś coś zrzuci i się bawi :smiech3: wszędzie miseczki z karmą...kryte kuwety super!I oby szybko piękna kociarnia się wyremontowała,bo taka kociarnia dla tymczasów to marzenie :wink: Jak mój chop pujdzie na dniówkę przyjadę na dłużej i z Ulą jeśli pozwolisz :wink: Buziaki i wyściskaj kociambry,których imiona nie pamiętam :oops: słabą mam pamięć na starość :mrgreen:
Gosiara

Post » Wto maja 18, 2010 16:36 Re: Moje tymczasy

Cieszę się że prezenty się spodobały a szczególnie Twoim kotom. :D
Burasek którego cały czas tuliłaś to maleńka szylkretka Bu. Po spodniach usiłował jej się wdrapać Blasterek, ale pazurki za słabe na jeans. Na niego potrzeba spodni bawełnianych. Gosiara jak zwykle poznała tylko Głupka. W odwiedziny z córka zapraszam, ale litości niech zrobi się troszkę cieplej. Nie będziesz dziecka wlekła w taka paskudna pogodę. :oops:
I miałaś racje z tym drewnem pod kominkiem :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Wto maja 18, 2010 17:47 Re: Moje tymczasy

Wyczułam pismo nosem,czuje zawsze u mnie na węglu :ryk:
Gosiara

Post » Wto maja 18, 2010 17:55 Re: Moje tymczasy

Kominek super,sama bym taki chciała:)Palenie w piecu jest moim nałogiem :oops: Krysiu podaj mi jeszcze raz nazwę tej karmy moje wpierniczają jak głupie... :oops: Royal się im znudził chyba,ale mają dwie miseczki do wyboru i jedzą chętniej te Twoje...Więc Royalka im schowam na razie...Krysiu teraz ja zapraszam do mnie :mrgreen: Jak będzie pogoda to zetnę trawę to się kawkę wypije na tarasie
Gosiara

Post » Śro maja 19, 2010 4:41 Re: Moje tymczasy

Dzień dobry o wczesnym poranku :wink:
Gosiara

Post » Śro maja 19, 2010 7:20 Re: Moje tymczasy

Wyślę Ci na pw stronę z ta karma to sobie porządnie o niej poczytasz. Ja jednak radziłabym do RC dodawać zawsze inne karmy. Czy jak byś jadła na okrągło kotlet schabowy to po jakimś czasie by Ci się nie znudził. Zawsze do podstawowej RC dołączam inną za każdym razem karmę. Smak i zapach inny i zawsze można wybrać to co im smakuje. :D
Na remont tez czekam jak diabeł na duszę. Teraz czekam na pisemko z UM ze mogę go rozpocząć, a potem będę sie starała o dotacje z UE na dofinansowanie remontu. W końcu budynek zabytkowy :mrgreen: A do kociarni mam już zamówiony drapak jak to córka określiła - wypasiony. Ale tam będzie wystarczająco miejsca dla wszystkiego.Roboty dużo, ale mam czas. Nigdzie sie nie śpieszę. :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

[poprzednia][następna]