Ostatnie urodziny spędziłem zamiast na imprezie w domu u doktora bo zasłabłem. To było 15 kwietnia, ponieważ w najbliższym czasie będę miał robione badania kontrolne poszperałem u Dużej i postanowiłem troszkę pozbierać na moje badania (biochemia, morfologia, bad.moczu, usg)
to moje zdjęcie z ostatnich urodzin

a tutaj wszystko co wyszperałem z zapasów dużej

1.oryginalna nowa bluzeczka letnia marki Denim rozmiar 38, cena wywoławcza 15 złotych,duża rozmiar pomyliła, byłaby dobra 5 kilo temu

licytuje

2.gatki damskie, idealne do spodni biodrówek w śmieszne miśki, rozmiar 40 cena wywoławcza 10 złotych

licytuje

3.drugie gatki damskie ten sam krój i rozmiar co te w miśki, z napisem "heart breaker" cena wywoławcza 10 zlotych

licytuje

4. zestaw kartek z kotami i kopertami, cena wywoławcza 10 złotych12 kartek i kopert w zestawie

licytuje

5. inny zestaw kartek z kotami, cena wywoławcza 10 złotych12 kartek i kopert w zestawie

licytuje

6.skarpetki komplet jedne z serduchem i napisem "wild king" drugie w kocie łapki rozmiar 37-39, cena wywoławcza 10 złotych

licytuje

7. sznur wielkich pereł, cena wywoławcza 20 złotych

licytuje

8.satynowa kosmetyczka w kolorze złota, cena wywoławcza 10 złotych

licytuje

9.czarna lakierowana kosmetyczka, cema wywoławcza 10 złotych

licytuje

wszystkie rzeczy są nowe, nieużywane, do wylicytowanej kwoty proszę doliczyć 5 złotych na koszty wysyłki
serdecznie zapraszam
bazarek potrwa do 24 maja do godziny 16.40