Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Brzesko pozdrawia Kraków tudzież Wrocław. Kraków niech se Wisły pilnuje coby nam się tu Uszwicą w gości nie wybrała.Kurcze, koleżanka mi dzwoniła - mieszka na Podzamczu róg Straszewskiego, to rzut beretem od mostu Dębnickiego i tuż przy bulwarach. Z tego co mówiła to nieciekawie.
kinga w. pisze:Poznań ma szczęście! Cóż... Miszelina, 40cm to cholernie mało. We własnym interesie trzymamy![]()
żeby Wisła nie świrowała. Jak mi koleżanka zameldowała że Tyniecka pływa, Księcia Józefa też, że kładke między Dębnickim a Grunwaldzkim nurkowie kotwiczyli na cito bo się z Wisłą zabierała to mi tak średnio było. My mamy naprawdę lajcik. No, chyba że Wisła zaszaleje. Byłam na zewnątrz - Uszwica w korycie i dość nisko nawet. Pod mostem 4m, ale dla mnie wykładnikiem jest to że wczoraj widziałam ją szeroko w korycie, a dziś tylko paseczek, czyli nieco opadła. Zawsze to coś. Tyle że leje cały czas.
kinga w. pisze:A, dzięki! Mój Cubuś kochany. Małe, sprytne i wbrew pozorom potrafi mimo swoich 16 lat. Z reszta te silniki są fabrycznie wstawiane do nowych skuterów Kingwaya. Tylko chyba mniejsza pojemność...
Miszelina, nieźle... Dalej rośnie?
kinga w. pisze:To jak nie przestanie, do wieczora pójdzie górą przez most. Żeby nie zamknęli wszystkich mostów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 68 gości