Etiopia pisze:Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ...
Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ...
kosma_shiva pisze:Cincian prosil by kazdy ogladajacy wytypowal szesc zdjec, (koty nie moga sie powtarzac) i wyslal mu na priw linki do tych zdjec.
Pomysl jest o tyle dobry, ze z 100 zdjec moze zrobic sie np. 25. z czego jest juz latwiej wybrac, czy to Tweety czy Marcinowi.
Czy ktos juz wylal swoje typy?
queen_ink pisze:kastapra pisze:Marek ty masz kocięta, do kiedy matka je kupy. Nie widze kup, a maluchy juz na pewno maja kolo 3,4 tygodni. Brzuchy spore. Help!!!
Może spytaj na podforum hodowców?
Miuti pisze:Etiopia pisze:Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ...
Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!
Miuti pisze:Etiopia pisze:Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ...
Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!
Miuti pisze:Ja chcę 7 puszeczek.
I dodaję royalka.
Akima pisze:Miuti pisze:Znakomicie.
Załatwione.
A ja dam Akimie trochę suchego Royala dla maluszków - bo dostałam dużo!
Miuti, dziękuję ci Słońce ale moje nie chwytają się suchego. Dostały weening i baby cat od Gosi i jedzą rzekłabym okazjonalnie jak już naprawde się wścieknę i nie zapodam 8 saszetki w ciągu dnia.![]()
![]()
![]()
Zosia zwana Kredką bardzo ładnie się aklimatyzuje. Właściwie co tu duzo mówić, już o nas zapomniała. Bawi się raczej sama bo Cezary wciąż nie moze zrozumieć co to za kosmita w domu. Państwo Emilia i Grzegorz bardzo koty kochają i dzielą miłość po równo. Ale kota trafiła.....
Jolanta za chwilę spakuje plecaczek. Ide ją wyprawiać.
Dziekuję anno09, czekam na wmianę fantów
Tunisia pisze:kto będzie jutro w kociarni?rano i popołudniu i mniej więcej w jakich godzinach?
Tunisia pisze:kto będzie jutro w kociarni?rano i popołudniu i mniej więcej w jakich godzinach?
kastapra pisze:queen_ink pisze:kastapra pisze:Marek ty masz kocięta, do kiedy matka je kupy. Nie widze kup, a maluchy juz na pewno maja kolo 3,4 tygodni. Brzuchy spore. Help!!!
Może spytaj na podforum hodowców?
Masz może linka? nie wchodziłam tam, nie mogę znaleźć
lutra pisze:Słuchajcie, kto może, kto pomoże. Trzeba dwójeczkę hetmańską odstawić na zabieg na Ruczaj, dr Komenda jest popołudniami, a tam mamy najlepsze ceny.
Wiślacki zabiegany, a ja skażona nie wiem czym, więc wolę chwilę postać z boku.
One odczekały już dwa tygodnie, więc aż się prosi już, już, bo jeszcze chwila i kocurek się oswoi.
Obiecuję potem odpracować swoje.
anna09 pisze:Miuti pisze:Etiopia pisze:Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ...
Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!
Miuti, dziękuję, że chcesz się podzielić. Może Akima też się zgodzi. Dostałybyście po 10 puszeczek. Może być? A Etiopii dla Nalusi dołożę jeszcze kilka, które mam luzem i będzie sprawiedliwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 100 gości