Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:O, bardzo przepraszam, ale co tutaj tak cichutko?![]()
cynamon i wanilia pisze:mamut, to ja naszą Rakietkę Ci podpowiem, jak to myślenie nabierze rozmachujej tu u nas też towarzystwa do zabaw brakuje, tzn ganiają się ale tłuc się z nią nie chcą
i nawet żałujemy że sama tu trafiła a nie w towarzystwie
cynamon i wanilia pisze:mamut, to ja naszą Rakietkę Ci podpowiem, jak to myślenie nabierze rozmachujej tu u nas też towarzystwa do zabaw brakuje, tzn ganiają się ale tłuc się z nią nie chcą
Gibutkowa pisze: Ja bym pomyślała o koteczku w jej wieku lub starszym ale takim z ADHD![]()
mamut pisze:
A bo ja od jakiegoś czasu dumam nad jakimś towarzystwem dla Rafitki,najlepiej w jej wieku.Tylko nie wiem czy nie zrobię jej większej krzywdy.
mamut pisze:Gibutkowa pisze: Ja bym pomyślała o koteczku w jej wieku lub starszym ale takim z ADHD
mamut pisze:
A bo ja od jakiegoś czasu dumam nad jakimś towarzystwem dla Rafitki,najlepiej w jej wieku.Tylko nie wiem czy nie zrobię jej większej krzywdy.
Gibutku,no właśnie napisałam"najlepiej w jej wieku",ja nie chcę malucha.A Rafitka nie ma ADHD.Ma normalne kocie zachowanie stosowne do jej wieku
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura i 60 gości