Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Nad oknem szare chmurzyska
wieczorne wszczęły debaty
czy słońcu błysnąć pozwolą
czy mokre dachu dziś szaty
W piwnicy koty nieśmiało
wciąż wyglądają za okno
czy anioł dziś je odwiedzi
i czy mu skrzydła nie zmokną
Inka
Gibutkowa pisze:Se pozwolę zacytować, najwyżej mnie ukatrupi Autorka ale wierszyk z aniołami:MaryLux pisze:Nad oknem szare chmurzyska
W piwnicy koty nieśmiało
wciąż wyglądają za okno
Inka
MaryLux pisze:Gibutkowa pisze:Se pozwolę zacytować, najwyżej mnie ukatrupi Autorka ale wierszyk z aniołami:MaryLux pisze:Nad oknem szare chmurzyska
W piwnicy koty nieśmiało
wciąż wyglądają za okno
Inka
Nie ukatrupi, sama myślała, żeby przekleić
JaEwka pisze:Śliczny wierszykA czy autorka myślała nad wydaniem jakiegoś tomiku wierszy
(chyba, że już coś ma bo ja to nie zorientowana
)
krynia08 pisze:przepraszam ale dzis juz mnie nie bedzie..psina znalazla dom juz jest w nowym domku i bede kontrolować.. a teraz ide plakać bo wlaśnie wetka odjechala od borysa ktory juz odszedl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:przepraszam ale dzis juz mnie nie bedzie..psina znalazla dom juz jest w nowym domku i bede kontrolować.. a teraz ide plakać bo wlaśnie wetka odjechala od borysa ktory juz odszedl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krysiu tak mi przykroPrzytulam bardzo mocno...
Thorkatt pisze:Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:przepraszam ale dzis juz mnie nie bedzie..psina znalazla dom juz jest w nowym domku i bede kontrolować.. a teraz ide plakać bo wlaśnie wetka odjechala od borysa ktory juz odszedl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krysiu tak mi przykroPrzytulam bardzo mocno...
Krysiu, bardzo współczuję jak wszyscy tutaj.
Ale jednego pożegnałaś w miłości, a drugiemu dałaś szanse na miłość.
A płacz niech Ci choć część smutku wypłucze.
Borysku [*]
krynia08 pisze:przepraszam ale dzis juz mnie nie bedzie..psina znalazla dom juz jest w nowym domku i bede kontrolować.. a teraz ide plakać bo wlaśnie wetka odjechala od borysa ktory juz odszedl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości