Kochani, dziękujemy za całe mnóstwo ciepłych słów

Wszystko Mgiełce opowiadam, a Ona słuch ma świetny i uwielbia słuchać miłych opowieści
Spędzam z nią mnóstwo czasu, bo takie ma życzenie

Wybiega do mnie, a potem już tylko morze mizianek i ewntualnie spanko w moich objęciach
Jeśli chodzi o jedzonko, to w tej chwili zjada tylko chrupki RD Weaning (dla małych kociąt - tak na początek, bo Ona jest przeraźliwie chuda, tylko brzuszek i cycolki po ciąży jeszcze dużawe zostały), a każdym mokrym gardzi, bozita też jej nie smakuje (w schronie jadła). Nie wiem czy się martwić, bo chrupki znikają w tempie błyskawicznym, więc chyba nie jest źle. Jutro spróbujemy z wołowiną, może się laleczce spodoba. Niestety koopalka jeszcze nie było, oczekujemy!
Mgiełka chodzi rzadko, pewnie odpoczywa. Niestety porusza się troszkę nieskoordynowanie (ale na szczęście w niczym jej to nie przeszkadza) i wygląda na to, że to wina urazu neurologicznego, a nie ślepoty. Poznałam niewidomą Kimisię, konsultowałam się z Pisiokotkiem i na to wygląda. Ale wszystko będzie dobrze, MUSI

Już teraz malutka mniej trzęsie główką
Jak już sto razy pisałam, Mgiełeczka najszczęśliwsza jest gdy jestem przy niej, bo Ona ludzia kocha wprost nieprwdopodobnie

I przestała śpiewać, a w schronie kreowała się na M. (Mgiełkę) Callas

Jest zupełnie wyluzowana, czym ja się cieszę nieprzytomnie!!!
Czasu mam niewiele bo kiedy już odkleję się od maludy, to biegam do Koloruska, a w międzyczasie dopieszczam rezydentów
Dzisiaj odwiedziła nas kochana Ania NSP i zrobiła fotki, obiecała wkleić je tutaj
I jeszcze o czymś zapomniałam

Kasiu Petko Droga, dziękuję Ci całym sercem, że zabrałaś mnie do Łodzi, że dzielnie znosiłaś moje napady paniki, że jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wizyta u weta albo jutro albo w środę (nie mogę jechać z kicią sama, bo Ona nie toleruje transporterka, w którym czuje się jak w potrzasku). Może nawet środa będzie lepsza, Mgiełka zdąży trochę odsapnąć po nadmiarze wrażeń. A jutro zabrałabym PiPi, która znowu ma gila
Dziękujemy, że jesteście z nami