Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 15, 2010 21:55 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

GRAFIK DYŻURÓW NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
PON(17.05) R HIDI W BOŻENA
WTO(18.05) R MONIKA W BEATKA
ŚRO(19.05) R JADZIA W TERESA
CZW(20.05) R HIDI W AGNIESZKA
PIĄ(21.05) R BOŻENA W DOROTKA
SOB(22.05) R MARTYNA W AGNIESZKA
NIED(23.05) R DOROTKA W TERESA
gdyby sie coś nie zgadzało dajcie znać, jutro wkleję dyżury na tydzień od 24.05.10 (poniedziałek)-30.05.10r. (niedziela)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 15, 2010 22:06 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Właśnie dzwonił do mnie weterynarz. Kotka oprócz tego wszystkiego

ZOSTAŁA 3-KROTNIE POSTRZELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAKIŚ SKURWYSYN MA WIATRÓWKĘ I ROBI Z KOTÓW ŻYWE TARCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam K * * * A DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!

Wypadek okazał się być tylko dodatkowym bólem, a przyczyną dlaczego kot miał bezwład łapek był ten INCYDENT!!!!!!!

Mam nadzieję ze ktoś postrzeli tego skur$%&$-a!!!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Sob maja 15, 2010 22:28 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:Właśnie dzwonił do mnie weterynarz. Kotka oprócz tego wszystkiego

ZOSTAŁA 3-KROTNIE POSTRZELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAKIŚ SKURWYSYN MA WIATRÓWKĘ I ROBI Z KOTÓW ŻYWE TARCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam K * * * A DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!

Wypadek okazał się być tylko dodatkowym bólem, a przyczyną dlaczego kot miał bezwład łapek był ten INCYDENT!!!!!!!

Mam nadzieję ze ktoś postrzeli tego skur$%&$-a!!!!!!!!!!

No nie- miałam dziś nic nie pisać bo sobie palcem nie mogę trafić w pewne miejsce ale - czy jest jakakolwiek szansa się dowiedzieć co to za GNÓJ ??? czy ludzie uważąjący się za nie wiem co - do reszty zidiocieli ??? PEWNIE JAKIŚ BEZMóZGI DEBIL z "szabelką" w ręku co to ma odwagę tylko na koty , psy i ew. kobiety ? Sprawa jest poważna.kropka

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob maja 15, 2010 22:58 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Gosiu - sprawa jest ciężka. W Polsce na wiatrówkę nie trzeba mieć zezwolenia.
Nie wolno jej używać w stosunku do zwierząt ani ludzi. Życie jednak inny Nam scenariusz pisze :? Jest brutalne, podłe i okrutne.....
Śruty są wszędzie takie same. To nie naboje żeby dało się coś bliżej ustalić.

Ale mam pewien pomysł. Może i Ja sobie kupię wiatrówkę i zacznę strzelać do wybranych "ludzi" .........???????????!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mam już parę upatrzonych "obiektów". Niech zdychają pomału. Niech się czołgają. Niech poznają co to znaczy cierpieć.

Widziałam tą kocinę, dramat wypisany w oczach.
Oto losy tej kotki....
Urodziła się na podwórku, latem zaszłego roku.... u mojej znajomej. Ciężko chorowała jako młode kocię. Miała koci katar. Z 8 kociąt przeżyła tylko Ona i jej siostra.
Miała tylko 1 roczek, była kocim karzełkiem, ważyła tylko 2 kg /następstwo chorób/....
Przeszła sterylizację aborcyjną. Takie małe kocie i ciężarne..... Pobyt w zamknięciu był dla Niej koszmarem......wróciła na wolność by 6 dni później jakiś.................
Została postrzelona 3-ma śrutami. Idealnie wycelowane w kręgosłup. Potem samochód..........wróciła ostatkiem sił na podwórko gdzie mogła otrzymać pomoc......OTRZYMAŁA JĄ.......
Zawiozłam ją do uśpienia - ratunku już nie było!!!!

Nie mam pojęcia co myśleć....Póki co jedyna myśl jaką mam to:
ZDYCHAJ BYDLAKU
MIKUŚ

Post » Sob maja 15, 2010 23:23 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Basia dziś był zajebiście ciężki dzień dla kotów i dla nas :cry: bo wbrew pozorom pewne decyzje, które podejmujemy nie są łatwe proste i bzdyskusyjne niestety :( sama nie wiem czy to co robimy jest słuszne i itd cokolwiek by to miało znaczyć...ja dziś nie czuję się dobrze, a nawet mało powiedziane czuję się potwornie strasznie, Basiu gdyby nie Ty ja ich bym nie uśpiła :oops: nie mialabym siły pomimo wszystko...wbrew zdrowemu rozsądkowi nie zrobiłam bym tego... czasami tak myślę ratujemy dorosłe koty chore itd które potem odchodzą, a takie bezbronne maluszki usypiamy w imie czegoś tam...kurcze sama nie wiem, a może te maleńtasy też chcą żyć, wiem piszę bez sensu...ale...

terenia1

Post » Nie maja 16, 2010 9:26 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Do góry w ten deszczowy ranek :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie maja 16, 2010 12:16 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

ooooo matko :(
MIKUŚ: jakie to osiedle, jaka ulica??
a czy wet zgłosił gdzieś na policję czy do tozu czy gdziekolwiek fakt że do kici strzelano ??

dzień dobry w ogóle w ten brzydki, deszczowy i zimny dzień
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie maja 16, 2010 12:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Basia dziś był zajebiście ciężki dzień dla kotów i dla nas :cry: bo wbrew pozorom pewne decyzje, które podejmujemy nie są łatwe proste i bezdyskusyjne niestety :( sama nie wiem czy to co robimy jest słuszne i itd cokolwiek by to miało znaczyć...ja dziś nie czuję się dobrze, a nawet mało powiedziane czuję się potwornie strasznie, .

Po tym Waszym dniu to nawet nie wiem co napisać :?: :?: :?:
Dziewczyny to co robicie ma sens choć czasem tak nie wygląda.
Ja cały czas podziwiam Was za te wasze działania waszą bezinteresowność w tym co robicie.
Wszyscy którzy są zaangażowani w Kocią Chatkę do niej coś wnoszą i tak trzymać :ok: dla dobra reszty Kociastych :kotek:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie maja 16, 2010 14:09 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Buli-Żubr już "niemeszczizna" :wink:
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie maja 16, 2010 14:14 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Będzie piskał cieńkim głosem ? :mrgreen:

bubor

Post » Nie maja 16, 2010 14:29 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Zabieg miał w piątek,czuje się dobrze tylko jest ciągle bardzo płochliwy.
Pyszczek piękny,języczek i dziąsełka o.k. wcina z dużym apetytem,chodzi sobie po całym mieszkaniu i z resztą futer nie wszczyna awantur jednak od człowieka póki co jeszcze ucieka.
Złapany podstępnie nie drapie,nie gryzie ot biernie poddaje się pieszczotom i cały czas tylko czeka na okazję żeby zeskoczyć z kolan i iść na miejsce skąd wszystko dobrze widać -parapet- i
prowadzić obserwację terenu lub klata gdzie mu nikt nie przeszkadza :D Jak do tej pory to nie jest miziakim który garnie się na kolana i domaga pieszczot ale nasza Daisy persica [*] dopiero w wieku około 9-ciu lat zrobiła się przytulasta.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie maja 16, 2010 14:33 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Trzeba mieć nadzieję że jemu zajmie to nieco mniej czasu ........... 8) :wink:

bubor

Post » Nie maja 16, 2010 19:34 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Dzień paskudny i deszczowy ,ale szczęsliwy dla Ewity która dziś pojechała na DT do Dorotki i Marca który dzis pojechał na do swojego stałego domku (dziękuję Ewie i Piotrowi za transport :1luvu: )

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie maja 16, 2010 19:41 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Nowa82 pisze:
mar_tika pisze:I ponawiam pytanie czy ktoś na stałę obstawi choć jedną stronę z ogłoszeniami?
To jest bardzo ważne!!.Własnie przyjechała kolejna tura kotów ze schroniska.Kociaki wyciągnięte dzięki temu że do adopcji pojechał Cytryn,jutro jedzie Marcko a w środę Tosia.
ADOPCJE TO PODSTAWA!

Ja się piszę na następujące ogłoszenia które będę uaktualniać:
http://www.drobne.pl
http://www.sosnowiec.olx.pl
http://www.adopcje.org
http://www.szerlok.pl
Mogę też inne dopisać ale najpierw muszę znaleść stronki na których można to zrobić :ok:

Mikuś i tak Cię podziwiam bo ja bym chyba rady nie dała :cry:
Za maluszki i dzikuska [*] :(

Karolina jak dasz radę regularnie uzupełniać te portale to super :ok: Może ktoś jeszcze weźmie jakiś portal?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie maja 16, 2010 20:38 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Nasi nowi lokatorzy:
Majeczka została oddana do schroniska bo się w domu urodziło dziecko koteczka około 3 -letnia sterylizowana:
ObrazekObrazek

terenia1

[poprzednia][następna]