a to mój faworyt

Bianka! kto Ci podrzucił dzieci nocą

mam troszkę suchej karmy od Gibutkowej i mleko dla maluszków, spróbuję to dzisiaj przekazać dla ulv , coby do Was trafiło
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:a to mój faworyt![]()
śliczny Murzynek !
Bianka! kto Ci podrzucił dzieci nocą![]()
, może to te bociany o których opowiadałaś
![]()
mam troszkę suchej karmy od Gibutkowej i mleko dla maluszków, spróbuję to dzisiaj przekazać dla ulv , coby do Was trafiło
BIANKA 1 pisze:jessi74 pisze:a to mój faworyt![]()
śliczny Murzynek !
Bianka! kto Ci podrzucił dzieci nocą![]()
, może to te bociany o których opowiadałaś
![]()
Super , bo akurat dzisiaj TZ będzie u Ulv po świnie![]()
Twój faworyt strasznie drapie przy jedzeniu. Mam wrażenie , że one cofają się w swoim dziecięctwie
Takie duże koty i dyndają na smoku .3 nawet nie wąchają miski .
jessi74 pisze:potrzebny dom tymczasowy, za tydzień - dla dwóch maluszków od kotki z Przyjaźni, wczoraj z nataszą znalazłyśmy dwa oseski wśród gruzowiska na budowie , maluszki podsunęłam mamce Natce i przyjęła je . Niestety jej rodzone są już starsze i wypijają mleko, i zaczynają łazikować, za kilka dni takie wspólne karmienie niestety nie będzie mozliwe. Chciałabym dwa starsze najsilniejsze odizolować. nie jest możliwe abym maluchy na przykład wyjęła z kaltki i dała na mieszkanie, gdyż Natka jest wtedy bardzo agresywna wobec innych kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości