hanelka pisze:A, OK. Masz opisie Tarchomin, myślałam że u nas coś planujesz. (jesteśmy ziomalami)

heheASK@ pisze:jak was spotkam to was walnę bezwzględnie...buziakiem![]()
To nie pisz. Nie pisz.ASK@ pisze:Nie pisze o Pingusi by nie zapeszyć.

Żeby tam tylko policja. Uważaj, żeby ci jakiś czub po głowie nie nakładł. A jakby co, to puść tylko sygnała, a paczki się uzbierają. Preferujesz suche czy puszki?ASK@ pisze:Dziś też szukałam dalej maluszków.Za diabła nie wiem gdzie siedzą. Wczorajsze jedzenie pozarte ale tam troche tałatajstwa kociego jest.
Mamuśka dziś polazła wogle w innym kierunku i martwię sie,ze moje wczorajsze łażenie wypłoszyło rodzinkę spod bezpiecznej wiaty.Musze tam poprzynosić pudła ,poduszki,polarki i poustawiać jakoś. Ktoś udgiął drzwi blaszane i mozna wczołgac sie do srodka.Tam ciepło jest ale tyle maneli,ze trudno coś zobaczyć.Moze policja mnie nie złapie.Jakby co to paczki mam nadzieję że przyjda od Was
[/quote]hanelka pisze:Żeby tam tylko policja. Uważaj, żeby ci jakiś czub po głowie nie nakładł. A jakby co, to puść tylko sygnała, a paczki się uzbierają. Preferujesz suche czy puszki?[/size]
Pokażesz chudzielca?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości