OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie maja 16, 2010 9:38 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Hanelko, bazarek na Chomiczówce na Konrada.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie maja 16, 2010 10:18 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

A, OK. Masz opisie Tarchomin, myślałam że u nas coś planujesz. (jesteśmy ziomalami) :lol:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie maja 16, 2010 10:42 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

hanelka pisze:A, OK. Masz opisie Tarchomin, myślałam że u nas coś planujesz. (jesteśmy ziomalami) :lol:

O miło mi ziomalko. :lol:
Ja mieszkam obok Vetki 2 lata, więc właściwie Tarchomina dalej nie znam.
A na bazarek na Conrada zaczęłam jeździć z powodu wątku na miau. Tam Maryla niedaleko mieszka.

Hanelko mam nadzieję, że nas Ask nie walnie za OT.
Obrazek

mimbla64

Post » Nie maja 16, 2010 12:47 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

To wracamy do tematu. :lol:

Jak tam Kostuś? Masz jakieś wieści od Pingusi?
Obrazek

hanelka

Post » Nie maja 16, 2010 13:11 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

jak was spotkam to was walnę bezwzględnie...buziakiem :1luvu:

Nie pisze o Pingusi by nie zapeszyć.
Kostuś jest u nas ok 3 tygodni (we wtorek będzie).Na razie głównie śpi i je.Śpi z brzuchem do góry i wywalonym jęzorem.Strupy po rankach powoli mu odpadaja i am golaste placki.
Wiem,ze czasem trwa zanim kot sie za siebie weźmie, ale on waniajet nieciekawie.A z powodu osłabienia i niedwnego zapalenia oskrzeli nie da rady go umyć.W domu zimno i strach zmoczyc gadziną.
Na maluchy jak nie wejdę przez przypadek to trudno będzie. To własnie Bianki mamuśka i babcia mają małe.Tylko one uchowały sie z "pogromu" kastracyjnego :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie maja 16, 2010 13:23 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

ASK@ pisze:jak was spotkam to was walnę bezwzględnie...buziakiem :1luvu:
hehe :1luvu:

ASK@ pisze:Nie pisze o Pingusi by nie zapeszyć.
To nie pisz. Nie pisz. :ok:

Kostuś słabiutki pewnie jeszcze. Ogarnie się i umyje. Za chwilę.

Biedne kociaki. Mam nadzieję, że Twój neon zadziała. :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Nie maja 16, 2010 13:24 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

O jak fajnie, to liczymy na buziaki. :lol:

Wyglada na to, że Kostuś sporo czasu będzie potrzebował, żeby do siebie dojść.
Dobrze, że już jest bezpieczny.
Dalej kciuki za zdrówko Kostusia i dom Pingusi. :ok:
Obrazek

mimbla64

Post » Nie maja 16, 2010 15:07 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

tu raczej nie neon nie pomoze :wink: a jego wielki blask jeszcze odstraszy :mrgreen: To dzikuny małe i nie wylezą same. Jak nie wpadną to czeka ich sterylka na jesieni.A mnie znów upojne ranki z klatką i kotami.

Kostus jest na dobrej drodze, ale faktycznie słaby jeszcze. Poleguje bez przerwy. Brzunio takze nadwyręża sie szybko jedzeniem za obfitym. Balansuje na granicy "koopali własciwych".
Koty pospały sie, tylko Pikus podwieczorku pilnuje.
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 16, 2010 16:26 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Pingusiu, kciuki!!!
Kostusiu, zdrówka!!!
Maluchy- szczęścia!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon maja 17, 2010 12:40 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Co tam słychać w kociarni?
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 17, 2010 15:29 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Bianka nadal oswajana.A moze mi sie tak wydaje.Może ona nas oswaja ze swoją niemiziatością.Wczoraj dziewczyna nie miała humoru na głaski i głosno protestowała dołączając łapkoczyny.Uzbroiłam sie w rękawiczki i próby trwały nadal.Zahaczające o polar pazurki wywołały złośc i obrażone odejście z pokazaniem tylnej częsci ogona.Nie wiem kiedy sie ona oswoi, a moze juz taka będzie. Nikt nie pyta o małą bo to i uroda nie powalająca i charakterek marnawy tj,niezalezny. Lubi bawić sie i podlatuje zaczepiając nogi.

Kostuś ok.Brzunio odstaje, miseczki pełne szybko zjadane, kuweta wzorowa, kupale nie zawsze parwidłowe. Kostuś wypuszczony na pokoje boi sie naszych ale dzielnie stawia włos i ćwiczy fukanie.Tak smiesznie wygina sie,ze wygląda jak hiena.Taki chudy, nastroszony. Najpewniej czuje sie w klatce i tam można go głaskać.Poza klatką boi sie.Ma apetyt i spi ciągle.
Dziś też szukałam dalej maluszków.Za diabła nie wiem gdzie siedzą. Wczorajsze jedzenie pozarte ale tam troche tałatajstwa kociego jest.
Mamuśka dziś polazła wogle w innym kierunku i martwię sie,ze moje wczorajsze łażenie wypłoszyło rodzinkę spod bezpiecznej wiaty.Musze tam poprzynosić pudła ,poduszki,polarki i poustawiać jakoś. Ktoś udgiął drzwi blaszane i mozna wczołgac sie do srodka.Tam ciepło jest ale tyle maneli,ze trudno coś zobaczyć.Moze policja mnie nie złapie.Jakby co to paczki mam nadzieję że przyjda od Was
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 17, 2010 15:54 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

ASK@ pisze:Dziś też szukałam dalej maluszków.Za diabła nie wiem gdzie siedzą. Wczorajsze jedzenie pozarte ale tam troche tałatajstwa kociego jest.
Mamuśka dziś polazła wogle w innym kierunku i martwię sie,ze moje wczorajsze łażenie wypłoszyło rodzinkę spod bezpiecznej wiaty.Musze tam poprzynosić pudła ,poduszki,polarki i poustawiać jakoś. Ktoś udgiął drzwi blaszane i mozna wczołgac sie do srodka.Tam ciepło jest ale tyle maneli,ze trudno coś zobaczyć.Moze policja mnie nie złapie.Jakby co to paczki mam nadzieję że przyjda od Was
Żeby tam tylko policja. Uważaj, żeby ci jakiś czub po głowie nie nakładł. A jakby co, to puść tylko sygnała, a paczki się uzbierają. Preferujesz suche czy puszki? :wink:

Pokażesz chudzielca? :D
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 17, 2010 18:09 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

hanelka pisze:Żeby tam tylko policja. Uważaj, żeby ci jakiś czub po głowie nie nakładł. A jakby co, to puść tylko sygnała, a paczki się uzbierają. Preferujesz suche czy puszki? :wink: [/size]

Pokażesz chudzielca? :D
[/quote]

preferuje..alkohol.Robala trzeba by było zalać i tęsknotę wielka.No ale jakby przystojny wampirz sie trafił to po dobroci z blaszaka bym nie wylazła :mrgreen:

Chudzielca pokaże jeno foty muszą sie zgrać.A wcześniej zrobić :mrgreen: Czarne w klatce ciężko obfocić :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 17, 2010 19:15 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

Czarne na czarnym... a oczyska jakiego koloru?? :1luvu: :1luvu:
jak Pingusia??
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon maja 17, 2010 20:13 Re: OTW2-DT/Kostek koszmarek z lasu str4+Bianka chłopczyca;-))

A oczyska złote musi, bo u czarnego jak inaczej?

Czarne, powiadasz... jak Tysonek..., jak... ciiii...
już go kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]