Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 15, 2010 19:28 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Byłam dzisiaj i nie ma ich ale mogę dowiedzieć się o nie jutro u lekarzy bo dzisiaj było bardzo dużo zwierząt z wypadków i zagubionych,

w schronie na mag.3 są 3 koty biało - rude w tym kociątko.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Sob maja 15, 2010 20:01 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ok, zaczekam na potwierdzenie zanim je zdejme

tymczasem bardzo prosze, jakby ktos mogl zrobic nowe zdjecia WASI i PUSIOWI, oraz FELI jezeli juz cos sie zmienilo z jej paskudnymi ranami

wkleilam Witalija do pierwszego postu

84. WITALIJ - 24/05/10

Witalij jest młodym (dziesięciomiesiecznym) kocurkiem o mięciutkim, czarnym futerku. Został znaleziony na ulicy i przywieziony do schroniska. Jest przesympatycznym zwierzakiem, bardzo lubi głaskanie i noszenie na rękach. Głosno domaga się pieszczot a potem rozkosznie mruczy. Na pewno okaże się prawdziwym dobrym duszkiem domu w którym zamieszka.
Na kwarantannie będzie do 16 maja.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Sob maja 15, 2010 20:04 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Fela ma nadal rany ale troszkę mniejsze.
Pusio urzęduje z Leonem a Wasia nadal choruje, jest na mag3,
Ona najbardziej potrzebuje domu,

mk999

Post » Sob maja 15, 2010 20:07 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Mersi wypuszczona w miejscu odlowienia, Artus i Tola w domach

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Sob maja 15, 2010 20:10 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

mk999 pisze:Fela ma nadal rany ale troszkę mniejsze.
Pusio urzęduje z Leonem a Wasia nadal choruje, jest na mag3,
Ona najbardziej potrzebuje domu,

tym bardziej przydadza sie nowe zdjecia, wiecej zdjec, bardzo prosze, ja nie wiem kiedy bede zeby zrobic :cry:
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Sob maja 15, 2010 20:12 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ToraNeko pisze:Mersi wypuszczona w miejscu odlowienia, Artus i Tola w domach

updated, dzieki :)
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Sob maja 15, 2010 20:28 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Jutro przyniosę aparat, Tunisia ma być jutro w schronisku to zrobię zdjęcia i jej dam , bo ja nie umiem wklejać zdjęć na forum.

mk999

Post » Sob maja 15, 2010 20:41 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

http://404.bdl.pl/malina/index.html

umieszczam link do galerii , W niej pierwsze zdjęcia i prawie ostatnie . przepraszam za jakość , na niektórych są daty . Zdjęcia pochodzą ze starego mieszkania w większości. Dla odzyskania honoru grafika kiedyś może wrzucę te "piękne" obrobione. na razie te, macie też porównanie zdjęcia ze schroniska ze zdjęciem moim . Malina miała iść na zabieg odkładałem to z braku czasu. Moja wina. Pozdrawiam . Proszę się nie unosić. Powstała sytuacja dosyć dramatyczna. ale nie zamierzam ponosić konsekwencji nieudolności i złych decyzji jednej tylko osoby. Jeśli nawet nie ma odwagi skontaktować się z nami - żałosne.

tosh

Od: Sob maja 15, 2010 0:32

Post » Sob maja 15, 2010 21:18 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Porównując ma podobne plamki na uszkach, ale to tylko właściciel może rozpoznać swojego kota a tak naprawdę najczęściej to kot poznaje swojego właściciela szczególnie te czarne dla niektórych wszystkie takie same , mam nadzieję że odnajdziecie swoją kotkę.

mk999

Post » Sob maja 15, 2010 23:22 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

przecież my ją odnaleźliśmy ... przed upływem kwarantanny

tosh

Od: Sob maja 15, 2010 0:32

Post » Sob maja 15, 2010 23:31 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

j3nny pisze:ok, zaczekam na potwierdzenie zanim je zdejme

tymczasem bardzo prosze, jakby ktos mogl zrobic nowe zdjecia WASI i PUSIOWI, oraz FELI jezeli juz cos sie zmienilo z jej paskudnymi ranami

wkleilam Witalija do pierwszego postu

84. WITALIJ - 24/05/10

Witalij jest młodym (dziesięciomiesiecznym) kocurkiem o mięciutkim, czarnym futerku. Został znaleziony na ulicy i przywieziony do schroniska. Jest przesympatycznym zwierzakiem, bardzo lubi głaskanie i noszenie na rękach. Głosno domaga się pieszczot a potem rozkosznie mruczy. Na pewno okaże się prawdziwym dobrym duszkiem domu w którym zamieszka.
Na kwarantannie będzie do 16 maja.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ktoś poszukiwał kota, czarnego, do domu wychodzącego w Grębałowie. Warunków nie znam, kontakt ma edit_f

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie maja 16, 2010 10:59 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Witalij dodany do moich ogłoszeń :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie maja 16, 2010 21:58 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

a ja mam kolejne kociątko, nie wiem czy śmiać się (że po 2 godzinach siedzenia w krzakach w ulewie udało się je złapać) czy płakać (bo gdzie mam je rozparcelować)?

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pon maja 17, 2010 17:35 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Dziewczyny, czy ktoś ogłasza Pelagię?
Czytelnicy DP tym razem zawiedli - tylko jeden i niezbyt poważny telefon, a Pela siedzi u dr Olgi i zajmuje miejsce jakiejś biedzie, którą można by podleczyć.
No i strasznie tęskni za domem... :(

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon maja 17, 2010 18:40 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

J3nny, chciałaś zdjęcia Pusia?;)
Ostatnie jest z Luśką.
Biedna wpatrzona w niego a on stary ramol nie docenia wdzięków młodej kotki.
Fuka i kicha dziad jeden.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Aha i odkrycie poczyniłam. Pusio to jest Christina Ricci ukrywająca się pod kocią postacią przed paparazzimi.

Obrazek

don_kiciuch

Od: Czw kwi 01, 2010 18:27

[poprzednia][następna]