Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 15, 2010 6:45 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Trzymam kciuki za dziś :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob maja 15, 2010 7:37 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Asia już w drodze :) Mgiełka szykuj się, dzisiaj opuszczasz schronisko :dance2:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob maja 15, 2010 14:51 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Jak to dobrza, że już ta sobota nadeszła... :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob maja 15, 2010 14:59 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

pojechały :) rozmawiałam przez telefon jak już były w drodze. Mgiełka na kolanach u Aśki, bardzo się denerwowała w transporterku - nie dziwne, warczy (tym bardziej, że dziewczynom się dziura w tłumiku zrobiła w drodze do Łodzi :( ), a ona przecież nie widzi. Na kolankach się przytuliła i mruczała.
Petka, było mi bardzo miło Cię poznać :) i dziękuję za wycieczkę do Łodzi :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob maja 15, 2010 15:16 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

A ja porządnie się z małą pożegnałam i jestem przeeeeeeeeeszczęęęęęęęśliwaaaaaaaaaaaaaaa, że Asia ją zabrała do siebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WarKotka

Post » Sob maja 15, 2010 15:21 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

kiche_wilczyca pisze:A ja porządnie się z małą pożegnałam i jestem przeeeeeeeeeszczęęęęęęęśliwaaaaaaaaaaaaaaa, że Asia ją zabrała do siebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bardzo porządnie się pożegnałaś, wręcz przyrosłaś do ściany boksu :mrgreen:
lećcie do wątku Klocka!!!

Georg-inia

Post » Sob maja 15, 2010 15:27 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

u Klocka zdjęcia wstawiłam, resztę niech Satyr załatwia ;) zaraz będzie na forum :)

WarKotka

Post » Sob maja 15, 2010 16:15 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Aśka, my tu czekamy...
wiem, że się nie pożegnałam - siła, a raczej suka wyższa ;) ale nie urządzaj tu vendetty dla wszystkich ciotek... Jak tam? jak mała?

mam nadzieję, że dojechałyście mimo że z dodatkowym brum-brumem?

Georg-inia

Post » Sob maja 15, 2010 16:18 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Inga, ja nie wiem czy Asia przez najbliższy tydzień się tutaj pojawi - Mgiełka jej na to nie pozwoli - głaszcz mnnie, zostaw ten komputer, zostaw wszystko tylko mnie GŁASZCZ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

WarKotka

Post » Sob maja 15, 2010 16:23 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

kiche_wilczyca pisze:Inga, ja nie wiem czy Asia przez najbliższy tydzień się tutaj pojawi - Mgiełka jej na to nie pozwoli - głaszcz mnnie, zostaw ten komputer, zostaw wszystko tylko mnie GŁASZCZ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no tak, biorąc pod uwagę śpiewy Mgiełki... współczuję Ci, siostro :mrgreen:

Georg-inia

Post » Sob maja 15, 2010 17:04 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Georg-inia pisze:Aśka, my tu czekamy...
Jak tam? jak mała?

:D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob maja 15, 2010 17:56 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Georg-inia pisze:Aśka, my tu czekamy...
wiem, że się nie pożegnałam - siła, a raczej suka wyższa ;) ale nie urządzaj tu vendetty dla wszystkich ciotek... Jak tam? jak mała?

Asia ma jeszcze do przekazania bezłapka, to pewnie tak szybko do domu nie dojedzie....

WarKotka

Post » Sob maja 15, 2010 18:29 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Kochane, napiszę teraz dwa słowa, później więcej, bo muszę pędzić do malutkiej :wink:
Przed chwilą zawitałyśmy w domku. Przez całą drogę Mgiełka :1luvu: :1luvu: :1luvu: wtulała się we mnie, po jakimś czasie już absolutnie spokojna, bo przyzwyczaiła się do brum brum. Ta kicia jest nieziemsko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz mości się w łazience. Niestety nie rzuciła się na jedzenie i jest poddenerwowana, bardzo trzęsie główką gdy tylko się oddalam :( No to ja też podenerwowana, bo się na zapas martwię. Ale tyle dziś maluda miała przygód, takie zmainy gwałtowne, pewnie potrzebuje czasu. Oby tylko wszystko było dobrze, bo serce mi pęka (chyba tradycyjnie histeryzuję :oops: :roll: )!!!

Myślałam, że w dwupaku z Mgiełką zabiorę Kiche, bo zrosła się z laleczką w jednym boksie - i tak sobie siedziały obie bardzo szczęśliwe :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Inga, rozumiem, że musiałaś łapki psią macicą zająć, więc jak tu się żegnać :wink:

Satyrki, Duszku, szalenie, naprawdę szalenie miło było Was poznać :1luvu:
Inga, a Ciebie znowu zobaczyć :1luvu:
Pisiokotku, dziękuję za wspaniałe przyjęcie, jestem oczarowana zarówno pisiokotkami, jak i ich Dużą :1luvu:

A teraz biegnę do Mgiełki :D :D :D
Bardzo prosimy o kciuki za aklimatyzację mojej kociobroszki czarniutkiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob maja 15, 2010 18:32 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Będzie dobrze :) Jak już się oswoi z nową sytuacją, to wszystko będzie się normować. Zastanawiam się, czy dzisiejszej nocy nie powinnaś spędzić w łazience ;)

Asiu jeszcze raz - jesteś WSPANIAŁĄ KOBIETKĄ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WarKotka

Post » Sob maja 15, 2010 19:00 Re: Mgiełka - jest cudowny DT, szukamy wspaniałego domku stałego

Dziewczyny i chłopaku bardzo miło było mi Was wszystkich poznać.

Pisiokotku ja również zachwycona jestem kociastymi. Kajtek mój faworyt nakolankowy. Bardzo dziękuję za przyjęcie.

Tak jak Asia napisała, Mgiełka całą podróż tuliła się do Niej. Bardzo też chciała odwiedzić kolegę w drugim kontenerku. Pod koniec podróży zasnęła wtulona w Asię.
Mgiełka to przecudna koteczka.

Kiche na 100000% Asia spędzi dzisiejszą noc w łazience.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]