Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 22:06 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Kto da domek rudemu staruszkowi?? TAkiemu kochanemu i proludzkiemu rudzielcowi?? :1luvu:
On nadal ufa człowiekowi, chociaż człowiek obszedł się z nim tak okrutnie.....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt maja 14, 2010 7:11 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

hop :!:

WarKotka

Post » Pt maja 14, 2010 7:12 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

:!: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 14, 2010 7:35 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Duszek się czepiasz :P Fajne imię dla takiego wielkiego kota :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt maja 14, 2010 10:09 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

ja przepraszam, ale Klocek to mi się niefajnie kojarzy :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt maja 14, 2010 22:02 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Duszek686 pisze:Dziś się zaprzyjaźniłam z Klockiem.
Satyr - dostaniesz kopa w d... za to imię :twisted:
Jak można było nazwać takie cudo Klockiem :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil: :twisted:
Oto on
Obrazek
Obrazek

Siem podpisuję pod Duszkiem i Magdą.

Myszeńk@ pisze:Dla mnie to on jest Fiodor ... albo Tymon ...

Zmieńcie mu imię, plissssssssss :| :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt maja 14, 2010 22:06 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Ja jestem przeciwny ale jak społeczeństwo wymusza to niech będzie Rudolf.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt maja 14, 2010 22:36 Re: Klocek - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Satyr77 pisze:Ja jestem przeciwny ale jak społeczeństwo wymusza to niech będzie Rudolf.

Uffff
Znacznie lepiej :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob maja 15, 2010 6:21 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Rudolf :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob maja 15, 2010 6:47 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Jak ma już zmienione imię to niech mu się jeszcze zmieni miejsce pobytu - ze schroniska na domek....
Może dzisiaj się uda.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

WarKotka

Post » Sob maja 15, 2010 6:49 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

kiche_wilczyca pisze:Jak ma już zmienione imię to niech mu się jeszcze zmieni miejsce pobytu - ze schroniska na domek....
Może dzisiaj się uda.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dobrze powiedziane :D :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob maja 15, 2010 8:06 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 15, 2010 12:09 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Witajcie,

mam pytanie bo się nie doczytałam tutaj tego - czy Rudolf jest wykastrowanym kocurkiem? I czy nie ma problemów z kuwetkowaniem?
Mam wielką nadzieję że mógłby znaleźć u nas dom, wstępnie DT, ale chciałabym jeszcze parę rzeczy wiedzieć :)
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Sob maja 15, 2010 14:35 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Keirzontko pisze:Witajcie,

mam pytanie bo się nie doczytałam tutaj tego - czy Rudolf jest wykastrowanym kocurkiem? I czy nie ma problemów z kuwetkowaniem?
Mam wielką nadzieję że mógłby znaleźć u nas dom, wstępnie DT, ale chciałabym jeszcze parę rzeczy wiedzieć :)

Rudolf :roll: (wolałam Klocka :twisted: ) jest wykastrowany, dziś widziałam, że ślicznie korzysta z kuwetki. W ogóle to oaza spokoju, ten kot jest jak z bajki, taki dystyngowany i spokojny, a z drugiej strony przylepka. Jest naprawdę boski, i niestety dalej jest w schronie, nikt go nie adoptował :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob maja 15, 2010 14:46 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Georg-inia pisze:
Rudolf :roll: (wolałam Klocka :twisted: ) jest wykastrowany, dziś widziałam, że ślicznie korzysta z kuwetki. W ogóle to oaza spokoju, ten kot jest jak z bajki, taki dystyngowany i spokojny, a z drugiej strony przylepka. Jest naprawdę boski, i niestety dalej jest w schronie, nikt go nie adoptował :(

W takim razie się deklarujemy jako DT (ale jakby się polubił z naszym Józkiem to kto wie...), jeszcze czekam na pw od Satyra, miał mi opisać jak Klocek vel Rudolf reaguje na inne koty, ale z tego co wiem to żadnych ekscesów nie było :)
Jeśli chodzi o transport to z Warszawy bez problemu dojadę pociągiem, z tego co widzę dojazd z dworca do schroniska jest prosty :)

edit: Właśnie doczytałam to co napisałaś na stronie Schroniska, ech gapa ze mnie.
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

[poprzednia][następna]