Dzisiaj kocio miało dzień próby bo rodzice wyjechali i na czas mojej pracy został sam w domu.Bardzo się martwiłem czy się gdzieś nie zakliszczy albo co innego ale kiedy przyszedłem do domu leżał elegancko na samym środku kocyka w łóżku i patrząc na mnie nagniatał łapkami.Z wydarzeń znamienitych to kilka dni temu zaskoczył ze sprawą kuwetki co i jemu ulżyło bo wcześniej niecierpliwie szukał po kontach miejsca do załatwienia.Widac że jest bardzo ostrożny w czasie wycieczki po domu i unika wysiłku aby dozowac siły ale to mu nie przeszkadza aby czasem mi zrobić napadzik na rękę.Kiedy chodzi wygląda jak grożny zwierz bo ma potargane futerko ale to dlatego ze uwielbia głaskanie pod włos oraz jak go miziam nosem i policzkiem,kłaczki mu urosły bardzo długie i miękkie.Tak jak mój poprzedni kotek lubi tez przytulanie czoła do czoła i przesiadywanie w kartonach których mu kilka ustawiłem.Tylko mi go żal kiedy musze podawać strzykawką lekarstewka ale zawsze potem ma wielkie przytulanie. Pozdrawiam ogonkowców
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Oto obiecane zdjątka kociątka najlepiej jest w łózeczku przeczytałem gazetkę i idę spać mrrruuu,mrrruuu ale gościu ze mnie tam chyba coś lata zobaczcie jaki fajny mam drapak czy są jakieś mniejsze rowerki? poza artystyczna,podziwiajcie mnie jesteście wporzo obejrzałem kota Filemona i idę spać,pa pa
Marku trzeba zmienić format zdjęcia, bo strona się rozjeżdża Zresztą modzi zaraz zamienią Ci to zdjęcie na link. I trzeba wkleić miniaturkę (po kliknięciu otwiera się zdjęcie w pełnym wymiarze)
Może tym razem się uda ze zdjątkami kociątkami najlepiej jest w łóżeczku przeczytałem gazetkę i idę spać mrrruuu,mrrruuu ale gościu ze mnie tam chyba coś lata zobaczcie jaki fajny mam drapak czy są jakieś mniejsze rowerki? poza artystyczna ,podziwiajcie mnie jesteście wporzo obejrzałem kota Filemona i idę spać,pa pa