Skoro wszystkie mówimy o maluchu Wróbelek, to może niech on zostanie Wróbel? Ale nie Elemelek, bo to jakieś takie..niemęskie Słowo wróbel kojarzy mi się z puchatą, okrągłą kulką, taką utuczoną. Więc pod imię-wróżbę pasuje. Wróbelek, Wróbel, Wróblik...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola
kotbert pisze:Mnie to w pełni pasuje, mam już na stanie Renifera i Fokę
NO to masz biegające, plywające i teraz będzie latające w domu
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła