Tigo- młodzieńki buraś szuka domu!!! Strona 2

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 16:58 Tigo- młodzieńki buraś szuka domu!!! Strona 2

Przedstawiam Państwu Kacperka:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kacperek to mały kotek, ma ok. 7-8 tygodni.
Jest bardzo radosny, wesoły, rezolutny wszędobylski. No i oczywiście prześliczny.
Kocurek wie do czego służy drapak, załatwia się do kuwety. Posiada książeczkę zdrowia, jest zaszczepiony i odrobaczony. Może iść zarowno do domku gdzie będzie jedynakiem, jak i do takiego, który jest już "zakocony", gdyż mały lubi towarzystwo innych kotów. Jest ciekawski i milutki.

Wiem, że tu już wszyscy mają i swoje koty i tymczasy, ale być może komuś wpanie w oko nasz Kacyk:)
Ostatnio edytowano Pon maja 24, 2010 13:08 przez ifciastu, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto maja 11, 2010 17:12 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

Kacperek ma dom, teraz nazywa się Tosia, bo jest jednak dziewczynką :ryk: :
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie cze 13, 2010 11:01 przez ifciastu, łącznie edytowano 2 razy
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Wto maja 11, 2010 18:02 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

podniosę...
Ostatnio edytowano Śro maja 12, 2010 11:23 przez ifciastu, łącznie edytowano 1 raz

ifciastu

Post » Śro maja 12, 2010 7:59 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

Nie wiem czy ktoś nas podgląda czy nie:)
Mały harcuje na drapaku drzewku.
Maleńko je, Royala Babycat nic, mokrego nic, skubnął trochę szyneczki z piersi indyka. Pije dużo. Wetka powiedziała, że on już jest duży i mleczka nie potrzebuje... Kupić i dawać czy nie?
On ma 7-8 tygodni...

ifciastu

Post » Śro maja 12, 2010 11:30 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

Mały narobił mi na kołdrę... Wczoraj kupka była normalna, a dziś rozwolnienie. Mały usiadł na kołdrę chwilę miałkał , jak go głaskałam to się uspokajał, wtedy się skurczył i kupka poszła... Idziemy do weta, ale on dopiero od 15.30 ma otwarte... Nie wiem skąd rozwolnienie... aj...

EDIT

Byliśmy u weta, powiedział, że byc może jest to reakcja po szczepieniu. Jak do jutra sie utrzyma to mamy przyjść... Jak wróciliśmy to mały wciął pół miseczki karmy :kotek:

ifciastu

Post » Śro maja 12, 2010 21:49 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

A ja zajrzałam :D . Ale bąbelek! I wcale nie taki straszny mu Duży Kot :lol: .
Kupa będzie jutro normalna i zdrowa :ok:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Śro maja 12, 2010 22:17 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

Znowu zrobił rzadką kupkę... Ale pije to się nie odwodni. Jak do jutra biegunka nie ustanie to pójdziemy znów do weta:) Ale mam nadzieję, że będzie dobrze:)Dopiero co wystawiłam dziś ogłoszenia a już się zgłosila para z Gdańsk po niego!
Wstępnie jesteśmy umówieni na niedzielę po odbior kotka i podpisanie umowy, ale żeby nie zapeszać zobaczymy jutro:)
Zadzwonię do nich i wszystko z nimi dogram...

No cóż, ciężko się w nim nie zakochać :1luvu:

ifciastu

Post » Śro maja 12, 2010 22:19 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

[quote="ciotka59"]A ja zajrzałam :D . Ale bąbelek! I wcale nie taki straszny mu Duży Kot :lol: .
Kupa będzie jutro normalna i zdrowa :ok:[/quote

miło, że ktoś się nami zainteresował:)

ifciastu

Post » Czw maja 13, 2010 20:14 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

pudlo :(
Kacper nie jedzie do domu...

Dzwoniło dziś kilka osób, ale nikt małego nie chce:(

ifciastu

Post » Czw maja 13, 2010 20:41 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

Dlaczego? Śliczny jest :1luvu: . Pamiętaj, żeby w umowie była zawarta klauzura o wykastrowaniu kocurka po osiągnięciu przez niego dojrzałości. Dałaś mu mleko? Po mleku kot ma biegunkę, więc sprawdź dietę malca. Ewentualnie w grę wchodzą robaki. Ale skoro jest odrobaczony.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt maja 14, 2010 8:11 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

zorba pisze:Dlaczego? Śliczny jest :1luvu: . Pamiętaj, żeby w umowie była zawarta klauzura o wykastrowaniu kocurka po osiągnięciu przez niego dojrzałości. Dałaś mu mleko? Po mleku kot ma biegunkę, więc sprawdź dietę malca. Ewentualnie w grę wchodzą robaki. Ale skoro jest odrobaczony.

Mały nie pije mleka, je tylko Royal Canin Babycat... Ale wet powiedział, że to reakcja poszczepienna najprawdopodobniej i kazał robić gęstą zawiesinę smecty i podawać... Narazie kupal troszkę lepszy...

A dlaczego nie chcą? Bo ma jedno oko z niebieskim bielmem, ale widzi na nie normalnie... I ludzie twierdzą, że brzydki jest i wolą ładnego kota... A on jest naprawdę przecudny... Tylko sie go dotknie już mruczy a na kici kicic biegnie jak szalony:)

ifciastu

Post » Pt maja 14, 2010 13:55 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

Są kotki bez oczu a i tak są kochane :1luvu: Znajdzie domek, znajdzie :mrgreen:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt maja 14, 2010 17:12 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

zorba pisze:Są kotki bez oczu a i tak są kochane :1luvu: Znajdzie domek, znajdzie :mrgreen:

Pierwszy raz tak nas w sobie kociak jakiś rozkochał:) Myślałam, że bardziej przytulastego kota niż nasza Pusi nie ma, ale jednak jest :D

Wszyscy sie w nim zakochują :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak się tylko go dotknie zaraz mu się traktorzydło włącza:) CUDO nie kot:)

ifciastu

Post » Pon maja 17, 2010 18:48 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

i nikt nie chce takiej małej glutozy:(
a on jest taaaki fajny, przytulasty, na kici kici to przylatuje jakby od tego czy przybiegnie jego zycie zależało:) cudak mały:)

ifciastu

Post » Pon maja 17, 2010 20:02 Re: Kacperek- dwumiesięczny maluch czeka na domek!

Uroczy malec :1luvu:

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

[następna]