Literatura to jednakowoż nie jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:W sennym poszumie lodówek rozległo się miauuuu?? lekko onieśmielone i nie za głośne....
Młody człowiek spojrzał na mnie z góry![]()
![]()
![]()
Wbrew pozorom nie jestem brzuchomówcą- powiedziałam
miauuu - potwierdził nieśmiało plecak .
THE END
pomponmama pisze:Ja też robię zawsze zapasy żwirku i karmyA a propos robienia zapasów przypomniało mi się jak moja nieżyjąca już mama opowiadała, jak w czasie kryzysu, kiedy nic nie można było kupić, rzucili w kioski prezerwatywy i mama z tata przypadkiem akurat byli pod kioskiem i tato poprosił o 50 sztuk. Pani dziwnie na niego spojrzała, na co mój tato nie zbity stropu zapytał; "no co sie pani tak patrzy? Robię zapas na cały tydzień!"
Mama chciała się zapaść pod ziemię
kinga w. pisze:pomponmama pisze:Ja też robię zawsze zapasy żwirku i karmyA a propos robienia zapasów przypomniało mi się jak moja nieżyjąca już mama opowiadała, jak w czasie kryzysu, kiedy nic nie można było kupić, rzucili w kioski prezerwatywy i mama z tata przypadkiem akurat byli pod kioskiem i tato poprosił o 50 sztuk. Pani dziwnie na niego spojrzała, na co mój tato nie zbity stropu zapytał; "no co sie pani tak patrzy? Robię zapas na cały tydzień!"
![]()
![]()
![]()
pomponmama pisze:kinga w. pisze:pomponmama pisze:Ja też robię zawsze zapasy żwirku i karmyA a propos robienia zapasów przypomniało mi się jak moja nieżyjąca już mama opowiadała, jak w czasie kryzysu, kiedy nic nie można było kupić, rzucili w kioski prezerwatywy i mama z tata przypadkiem akurat byli pod kioskiem i tato poprosił o 50 sztuk. Pani dziwnie na niego spojrzała, na co mój tato nie zbity stropu zapytał; "no co sie pani tak patrzy? Robię zapas na cały tydzień!"
![]()
![]()
![]()
Czytam ten cytat i widze jakie orty walęniech mi bedzie wybaczone, mam głowę zajętą czym innym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka, MB&Ofelia i 37 gości