Ja-Ba pisze:Gibutkowa, sa jeszcze te karmy
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... szki/31331
Nie barf i nie 4%... cena też nie przyprawia o zawał serca. Moje koty bardzo lubią
Mietek zjadł ostatnio jednego Kittena

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Gibutkowa, sa jeszcze te karmy
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... szki/31331
Nie barf i nie 4%... cena też nie przyprawia o zawał serca. Moje koty bardzo lubią
Gibutkowa pisze:Mieczysław mi zeżarł jabłecznik![]()
i dobiera się do bigosu
Gibutkowa pisze:Mieczysław mi zeżarł jabłecznik![]()
i dobiera się do bigosu
Ja-Ba pisze:Gibutkowa pisze:Mieczysław mi zeżarł jabłecznik![]()
i dobiera się do bigosu
Witaminki "C" mu brakujekiszonej kapusty mu daj, ja miałam wieki temu takiego amatora kiszonek
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Mieczysław mi zeżarł jabłecznik![]()
i dobiera się do bigosu
Nie jęcz ...i tak masz lepiej, bo nie zeżarł Ci torebki...
Gibutkowa pisze:Czy wasze koty też mają ulubione miejsce do wyżalania się? Jak tylko widzę że Mietek idzie do przedpokoju to już wiem - będzie darcie pyska. Czemu on akurat tam lezie? TŻ się śmiał ostatnio, jak mu powiedziałam że Mietek zaraz będzie gadał, to najpierw się na mnie tak popatrzyła potem jak usłyszał sam to się zaczął śmiać, że miałam rację. Następnym razem to on mi powiedział że będzie monolog, bo zobaczył Mietka wychodzącego na przedpokój. Nie wiem o co Mietkowi chodzi...
![]()
A pisałam Wam już że Mietek sprał Tatulka?Tatulek go chciał po nosku palcem pogłaskać, Miecio taki już rozanielony widząc palec zbliżający się do jego noska, zaczął mruczeć, a tu nagle pstryk! przeskoczyła iskierka - Mietek tak
![]()
![]()
a potem bach! bach! tatulka z liścia
![]()
![]()
magdaradek pisze:a co mu będzie po nosie palcem tykał TAtulek, nie ma![]()
co do gadania w przedpokoju, to mój Cypisek też tak maon w ogóle jest gadającym kotem, ale w przedpokoju zawodzi niczym kocica w szczycie rui
![]()
podejrzewam, że tam jakaś dobra akustyka jest do tych zawodzeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości