Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:Vega Twoja mądrość i przenikliwość robi na mnie duże wrażenie
vega36 pisze:ryśka pisze:Berisha pisze:a Animonda Carny kitten? tania i dobra
suche to bym Orijena dała a nie truła Royalem
Animonda Carny u takich okruszków? Dobra, ale żeby biegunkę wywołać.
Granulki Orijena nie nadają się natomiast dla małych kociąt.
Posiekany kurczak (surowy albo gotowany z ryżem, marchewką), RC babycat - jedyne obecnie suche, które ma granulki odpowiednie już dla 4-tyg. maluchów (przynajmniej ma się pewność, że się nie udławią). Odkładam z takiej okazji propagandę na półkę ("trucie RC").
Ja dawałam mięsne Gerberki, najpierw rozsmarowane na talerzyku, potem normalnie. Bardzo dobrze się sprawdziły.
vega36 pisze:dalia pisze:Zdaje się ze wet mirki kociaków na oczy nie widział
Zdaje się, że wet może sam zdecydować, czy niezbędne jest obejrzenie pacjenta, czy wystarczy fotka lub informacja, prawda?
Jana pisze:To Mirka wzięła do weta więcej kociaków, czy tylko tego, któremu oczko płynie?
Agn pisze: Czy żeby Cię nieco przystopować w Twojej wesołości mam się powymądrzać publicznie?
Jana dostała moją 'diagnozę' na PW - będzie ją można sobie zweryfikować, kiedy Mirka wróci od weta. [Choć nie wiem, czy weryfikacja przez weta określonego 'niezakoniecznie' będzie wiarygodna - wyślijcie zatem zdjęcia do Specjalisty.]
Agn pisze:Jana pisze:To Mirka wzięła do weta więcej kociaków, czy tylko tego, któremu oczko płynie?
Diagnozę na to oczko też mam.
Dostarczyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510, LimLim i 58 gości