Ciociu nie wiem dlaczego wszystko w tym domu jest na mnie zwalane ???

Ale sie już nauczyłam jak robić minkę " kota ze szreka" i pomaga

wszystko mi wybaczaja

Hania
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:dzien dobry
znowu lejekiedy bedzie slonce????!!!!
agakow82 pisze:witam
nie wiem czy juz pisalam ale napisze jeszcze raz
Bratanica marcina ma pieskapojechali jednak do schroniska i zebrali wychudzona suczke ma na imie Gabi
Jestem dumna z malej bo nie chciala szczeniaczka tylko biednego psine ze schroniska![]()
jeszcze go nie widzialam ale mam zamiar w najblizszych dniach sie przejechac i go zobaczyc,Kupie mu jakas zabaweczkeJulcia za kazdym razem jak do nas przyjezdza przywozi prezenty dla kotów serio dla kazdego zabaweczke zawsze ma
mar9 pisze:agakow82 pisze:witam
nie wiem czy juz pisalam ale napisze jeszcze raz
Bratanica marcina ma pieskapojechali jednak do schroniska i zebrali wychudzona suczke ma na imie Gabi
Jestem dumna z malej bo nie chciala szczeniaczka tylko biednego psine ze schroniska![]()
jeszcze go nie widzialam ale mam zamiar w najblizszych dniach sie przejechac i go zobaczyc,Kupie mu jakas zabaweczkeJulcia za kazdym razem jak do nas przyjezdza przywozi prezenty dla kotów serio dla kazdego zabaweczke zawsze ma
jak to dobrze, że rośnie nam następne pokolenie zwierzolubów![]()
tradycyjne buziaczki dla dueciku w ten brr... mokro-zimny dzień, jedyny plus z tego, że to piątek
agakow82 pisze:zajefajne zdjecie zrobilam hani jak wychodzilam do pracypo pracy wkleje ksiezniczke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości